Slađa Alegro o Desingerici i njegovim „krštenjima" patikom: Znate kako, sve ide iz kuće!

07.09.2023

19:45

0

Kako kaže, ono što se danas radi i sluša nikako nije njen fah

Slađa Alegro o Desingerici i njegovim „krštenjima" patikom: Znate kako, sve ide iz kuće!
Slađa Alegro - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Mnogi su oni koji su zbog takozvanih krštenja patikom već uperili prstom u repera Dragomira Despića Desingericu.

Pevačica Slađa Alegro, upitana o istima pred kamerama jednih medija, naglasila je kako moderna muzika generalno nije nešto u čemu se ona lično pronalazi.

„Definitivno za svakoga ima mesta..."

Slađa Alegro, ATAImages/ A.A.
 

- Udara patikom ljude u publici? Znate kako, mi svi biramo šta radimo, šta ćemo biti kad porastemo, u kom ćemo pravcu ići. Za većinu muzike danas kažem da nisam kompetentna da odgovaram na pitanja jer mi, prosto, ta moderna muzika nije bliska. To nije u skladu sa mojim odrastanjem, nije mi blisko, al' opet, evo, da kažem, sve ide iz kuće - počela je Slađa, pa dodala:

- Dete u kući uči, prepoznaje, bira, ja sam malo starija garda, sve više mi prijaju restorani, takve zabave i u diskotekama je počelo da se sluša nešto što definitivno nije moj fah. Al' za svakog ima mesta, to je definitivno - izjavila je ona, da bi onda svoje izlaganje malo i „pooštrila".

„To nije muzika, da se ne lažemo!"

Desingerica, Printscreen RTVPink
 

- Ako birate da vas neko lupa patikom po glavi, bože moj, ne možemo mi to korigovati. To nije muzika, da se ne lažemo, definitivno, možemo sad pričati šta želimo. Znamo svi šta je pevanje, šta je muzika, šta su pesme, šta je lepo, šta prija duši. E sad, zavisi šta želite od provoda kad odete negde, da li želite da se onesvestite, da li da zaplačete uz neku pesmu ako ste emotivni, uz neku baladu, da li da igrate do iznemoglosti, da li da vas neko bije, šta već želite... - ispričala je pevačica.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike