Rada Manojlović ima važnu poruku za momke: Kakvo držanje za ruku, samo prsten i pred oltar

07.09.2023

15:40

0

Pevačica je putem tvita otkrila svoj stav o udaji

Rada Manojlović ima važnu poruku za momke: Kakvo držanje za ruku, samo prsten i pred oltar
Rada Manojlović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Rada Manojlović veoma je aktivna na društvenoj mreži Tviter gde sa korisnicima pomenute socijalne platforme razmenjuje stavove i razmišljanja, nekada i ratuje, a sada je pokrenula zanimljivu temu i tiče se udaje. 

Na jednom tvitu je navela kako joj je dosta gubljenja vremena, zabavljanja, te da odmah hoće da se uda i pred oltar, a ovaj njen status je izazvao brojne reakcije. 

 

 

- Nema više momkovanja i vodanja, samo udaja, bajo moj! Kakvo zabavljanje, držanje za ruku, gubljenje vremena… Odma’ prsten, oltar, svadba, ne zanima me. E, pa da vidimo. Da se odmah shvatimo ozbiljno - napisala je Rada, a ispod objave ubrzo je počela ozbiljna diskusija.

Jedan od tviteraša nije ostavio prikladan komentar, ali Rada se nije previše obazirala na to. 

 

 

- Srećno brate, samo još da nađeš lika koji neće decu - napisao je korisnik pomenute mreže, na šta je pevačica odgovorila: 

 

 

- Samo da kažem, u kvotovima na ovaj tvit su me podržali i oni koji me vole, i oni koji me ne vole, koji se ne slažu sa mnom po mnogim pitanjima... Ali kada je ljudskost u pitanju, moram vam reći da ste svi ljudi. Hvala vam Nisam se mnogo potresla i okrenula sam na šalu - pručila je Rada.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike