Rada Manojlović doživela peh pred snimanje: Pukla joj haljina, pa joj "zinuo" šav! (FOTO)

06.09.2023

23:56

0

Sve se desilo pred Amidži šou

Rada Manojlović doživela peh pred snimanje: Pukla joj haljina, pa joj "zinuo" šav! (FOTO)
Rada Manojlović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Rada Manojlović, koja se na gostovanju emisije Amidži šou pojavila u minijaturnoj haljini boje kože, sa resama, doživela je peh kada joj je tkanina na toaleti pukla!

Uska elegantna haljina koja prati liniju tela, privukla je pažnju svih prisutnih, naročito zbog šljokica i cirkona, ali mnogi nisu primetili da se njena haljina na jednom mestu rašila, te je pevačica morala da uzme stvar u svoje ruke i ušije je. 

- Haljina mi je pukla! Gde ima tu se i preliva - govorila je Rada pokazujući prstom na mesto gde je ušila haljinu. 

Poznato je da pevačica nema problem da nosi garderobu koja nije markirana i ne pati od toga da li će nositi neki komad odeće od 1.000 evra ili 1.000 dinara.

Podsetimo, Rada je svojevremeno priznala da su joj koleginice govorile da mora da opravda status javne ličnosti da da nosi skupocene stvari, ali kako kaže, ona nikad nije podlegla pritisku okoline.

- Mnogi su podlegli pritisku okoline. I ja sam ga imala, meni su starije koleginice, velike zvezde govorile kako ne mogu takva da se pojavim na aerodromu ili emisiji, da moram da imam Šanel tašnu, Roleks sat, makar da nemam šta da jedem, pa neku bundu. Mnogi su rekli da moram silikone… Da se uklopim u kalup - ispričala je Rada, koja kaže da se za jedno gostovanje u emisiji obukla u online šopu

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike