Kevina Kostnera žena ojadila za alimentaciju, a sad se provodi na Bahamima sa njegovim prijateljem! (FOTO)

07.08.2023

12:45

0

Glumac više ne zna šta da misli

Kevina Kostnera žena ojadila za alimentaciju, a sad se provodi na Bahamima sa njegovim prijateljem! (FOTO)
Kristin Baumgartner i Džoš Konor - Copyright Profimedia

Vest da se Kevin Kostner razvodi iznenadila je mnoge, a još više kasnije i njihove nesuglasice  oko dogovora za imovinu.

Nakon što je sud Kristin Baumgartner naredio da se iseli iz porodične kuće, a ona izboksuje privremenu alimentaciju u visini od skoro 130.000 dolara, odlučila je da ode na godišnji odmor. 

Međutim, na putovanje nije otišla sama, već su je paparaci na Bahamima uslikali u društvu, ni manje ni više, nego sa Kevinovim prijateljem, biznismenom Džošom Konorom.

Njih dvoje su uslikani na plaži u luksuznom kompleksu, a strani mediji navode da je ovim potezom Kristin razbesnela Kostnera, te da se požalio da mu je "Muka zbog toga".

Profimedia
Kristin Baumgartner i Džoš Konor

 

- Ne zna šta da misli, niti kome da veruje - rekao je izvor za In Touch Weekly.

Podsetimo, bračni par rastao se posle 18 godina braka, a navodno je Kristin podnela zahtev za razvod. Još uvek se ne zna tačan razlog prekida braka, u kome su dobili troje dece - sinove Kajdena (16) i Hejsa (14) i ćerku Grejs (13). 

Profimedia
Kristin Baumgartner i Kevin Kostner

- Desile su se okolnosti van njegove kontrole koje su dovele do toga da gospodin Kostner mora da učestvuje u postupku razvoda braka. On je veoma tužan zbog toga. Molimo da se poštuje njegova, Kristinina i privatnost njihove dece dok prolaze kroz ovaj težak period - navedeno je u saopštenju glumčevog tima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike