Sud naredio bivšoj ženi Kevina Kostnera da se iseli iz porodične kuće: Razvod postaje sve burniji! (FOTO)

06.07.2023

13:02

0

Kristin su paparaci uhvatili kako stiže na ročište

Sud naredio bivšoj ženi Kevina Kostnera da se iseli iz porodične kuće: Razvod postaje sve burniji! (FOTO)
Kristin Baumgartner i Kevin Kostner - Copyright Profimedia

Glumac Kevin Kostner (68) juče je slavio važnu pobedu na sudu, nakon što je došlo do razvoda od Kristin Baumgartner (49) i rešavanja imovinskog pitanja.

Sud je naredio njegovoj bivšoj da se iseli iz luksuznog porodičnog doma u Santa Barbari do 31. jula, pridržavajući se tom odlukom uslova iz ranije potpisanog predbračnog ugovora, prenosi TMZ.

Advokati glumčeve bivše supruge nisu bili presrećni tom odlukom. Ističu kako ona nema dovoljno vremena, a ni novca, da pronađe novo mesto za život do kraja meseca. Tražili su da se rok pomeri na 15. avgust, ali sud je tu želju odbacio.

Profimedia
Kristin Baumgartner (levo) stiže na sud

Kristin je podnela zahtev za razvod od Kostnera u maju ove godine i tad je krenula drama koja traje i danas zbog podele imovine.

Glumac je poslednjih dana prigovarao da njegova bivša odbija da se iseli iz kuće, iako joj je, tvrdi on, dao više od 1,2 miliona dolara, što bi joj trebalo biti sasvim dovoljno za novi smeštaj. Navodno joj je ponudio da plati i troškove selidbe u iznosu od 10.000 dolara, te da iznajmi kuću za 30.000 dolara mesečno, kao deo alimentacije.

Međutim, Kristin je žestoko branila svoju poziciju, tvrdeći da sud nema pravo da je izbaci iz porodične kuće, ali očigledno da je situacija drugačija.

Kevinova bivša supruga tvrdi da kao bivša dizajnerka ne radi od 2007. godine, kad je par dobio prvo dete, te traži 248.000 dolara alimentacije mesečno. Toliko joj, kaže ona, treba da nastavi svoj život normalno.

Podsetimo, Kevin i Kristin imaju troje dece - Kejdena (16), Hejsa (14) i Grejs (13), a glumac je izjavio da u njihovo finansiranje ne bi trebalo uključivati potrebe njihove majke.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike