Razvodom Kevina Kostnera počela i borba za veliku imovinu! Evo šta sve poseduje glumac i šta traži od bivše supruge!

15.06.2023

10:43

0

Reč je stotinama miliona dolara

Razvodom Kevina Kostnera počela i borba za veliku imovinu! Evo šta sve poseduje glumac i šta traži od bivše supruge!
Kristin Baumgartner i Kevin Kostner - Copyright Profimedia

Holivudski glumac Kevin Kostner (68) podneo je dokumenta sudu u kojima traži da njegova bivša supruga Kristin Baumgartner (49) napusti njegov dom, u skladu s predbračnim ugovorom, piše Daily Mail.

Slavni oskarovac rekao je da je, nakon što je Kristin podnela zahtev za razvod 1. maja, imala rok od 30 dana da se iseli iz kuće. Kostner je na sudu rekao kako veruje da je ona ostala u kući kako bi ga nagovorila da ispuni "razne finansijske zahteve" koje je ona postavila nakon razlaza.

Kevin je navodno bivšoj supruzi već osigurao 1,45 miliona dolara predbračnim ugovorom, čime joj je omogućio dovoljno sredstava za pronalaženje novog mesta stanovanja.

Profimedia
Kevin Kostner i Kristin Baumgartner

Zvezda brojnih hit filmova, koja sa Kristin ima troje dece, rekao je sudu da je spreman na dalje "finansijske angažmane" ako će to pomoći da ona napusti njegov dom. U sudskim dokumentima, takođe, stoji i njegova izjava da je spreman da plaća 30.000 dolara mesečno za izdržavanje dece i najam kuće te joj platiti još 10.000 dolara za njene troškove selidbe.

On je u sudskoj dokumentaciji izjavio da je jedini vlasnik sve tri porodične kuće. Prema predbračnom ugovoru koji su potpisali kad su se venčali 2004, Baumgartnerova je pristala da napusti domove i preuzme vlasništvo u slučaju da se razvedu.

Inače, Kostner ima mnogo nekretnina, pa se tako može pohvaliti i velikim kompleksom na plaži u Kaliforniji koji se procenjuje na 145 miliona dolara.

Profimedia
Imanje Kevina Kostnera od 145 miliona dolara

Kuća je smeštena na vrhu litice i ima pogled na okean, ali zbog porodičnih obveza i svoje kuće u Aspenu, nikada nije stigao da preuredi to mesto.

Poseduje i ranč u Aspenu, koji se prostire na 160 hektara i uključuje dva jezera. Imanje uključuje tri odvojene kuće sa osam kupatila i 12 spavaćih soba, s kapacitetom za čak 34 gosta. Takođe, glumac je krajem januara omogućio iznajmljivanje imanja, poznatog kao Danbar Ranč, za 36.000 dolara po noći.

Kristin, koja je ranije radila kao model i dizajnerka tašni, podnela je zahtev za razvod od glumca početkom maja. Njihova veza započela je 1998, a venčanje je obavljeno na pomenutom ranču 2004. u Koloradu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike