„Sve ružno zaboravljam, tako je najbolje!" Bulat sa ženom otišao iz Beograda: Ovde će obeležiti veliki praznik!

06.01.2023

22:55

1

Sa parom je, naravno, njihova ćerka Dorotea, kao i Marijina naslednica iz prvog braka, Sofija

„Sve ružno zaboravljam, tako je najbolje!" Bulat sa ženom otišao iz Beograda: Ovde će obeležiti veliki praznik!
Marija i Marko Bulat - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marija i Marko Bulat nedavno su punili novinske stupce porodičnom dramom koja se, na njihovu sreću, ipak dobro završila. Par je uspeo da i pored svih nedaća ponovo pronađe zajednički jezik, a onda i za praznike ode iz Beograda - u Loznicu, u porodičnu kuću Marijinih roditelja

- Marija, deca i ja smo u Loznici za praznike. Ovde volimo da dođemo, to je porodična kuća Marijinih roditelja. Ovde imamo svoj mir, baš smo malopre došli sa paljenja badnjaka. Ovde u Loznici je sve drugačije nego u Beogradu.

Marija Bulat, Instagram screenshot / marija_bulat
 

- Baš poredim kako to bude ispred Hrama Svetog Save i ovde ispred crkve Svetog Dimitrija. Nekako je sve intimnije i mirnije, manja je gužva... - nabrajao je pevač za „Pink.rs", pa otkrio i kakva ih trpeza čeka, te naglasio da uvek sve običaje uredno ispoštuju. 

„Sve je u najboljem redu!"

- Ovde nam je jako lepo, sada postavljamo posnu trpezu, a sutra za Božić će biti malo drugačije i još veselije. Sve je u najboljem redu, sada ćemo i manji badnjak da palimo u kaminu. Naravno da poštujemo i ove godine sve verske običaje, post je jako bitan tu i treba ga pravilno upražnjavati. Ujutru ću otići da se pričestim do crkve, budući da se ovde ne drži ponoćna liturgija - kazao je Marko. 

Zatim, kratko se dotakao i zdravstvenog stanja svoje supruge. 

- Za ove svete dane nije red govoriti o nekim ružnim stvarima iz prošlosti, sve ružno zaboravljam i tako je najbolje. Želimo samo da uživamo u ovim lepim praznicima zajedno i da ih provedemo u miru. Marija je sada dobro, ali ne bih na temu njenog zdravlja sada, bitno da je sve stabilno koliko toliko - zaključio je on za pomenute medije. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike