Viki iskreno o zabranjenoj vezi sa Tašketom: Pobegla sam od kuće, otac me je jurio!

20.06.2021

19:24 >> 19:44

0

Autor: M. Mitić

Pevačicina ljubav sa harmonikašem datira još iz tinejdžerskih dana

Viki iskreno o zabranjenoj vezi sa Tašketom: Pobegla sam od kuće, otac me je jurio!
Viki Miljković i Dragan Tašković Taške, Foto: A.A./ATAImages

Pevačica Viki Miljković gostovala je u današnjoj emisiji Premijera Vikend Specijal, gde je ispričala svoju ljubavnu priču.

Naime, kada je imala 18 godina, Viki je upoznala svog sadašnjeg supruga Dragana Taškovića Tašketa, kada je njihova romansa i otpočela, uprkos žustrom protivljenju roditelja.

–  Istina je da moji roditelji nisu bili za Tašketa. Bili su protiv naše veze. Nisu bili za to da ja uđem u neku ozbiljnu vezu jer sam imala 18 godina. Napravili smo koncept kako moja karijera treba da izgleda, i onda, odjednom, ja treba da odem od kuće. Nije im se uklapalo to u koncept. Njima se nije svidelo što sam se suprotstavila, jer sam znala da je on moj život i moj put – priča Viki, a potom se priseća detalja svog “bekstva” od kuće, te kada ju je otac jurio jer je bio protiv njene veze sa harmonikašem.

Viki Miljković i Taške, Foto: A.A./ ATAImages

– Pobegla sam za Beograd tako što sam ih slagala da mi se jedu kruške i dok su oni brali kruške ja sam pobegla. Tek kad sam stigla i našla se sa Tašketom, ja sam pokucala na prozor oko 2 u noć i rekla mu ”Ja se više ne vraćam kući”. Jer ako se vratim kući, nema ništa od viđanja i naše veze. Tata je krenuo direktno za Beograd da me juri. Bratu smo saopštili da se ne vraćam kući, bio je zaprepašćen, ali imamo toliko ljubav i poverenje da smo preterano vezani. Zagrlio nas je, poželeo sreću i rekao ”Samo nemoj da čujem za 6 meseci da vam ne ide” – dodaje Viki.

– Ono što je prava vrednost, to ispliva na površinu. Prošlo je godinu dana, a Taške je pokušavao da ih ubedi da je on zaista dobar za mene. Bukvalno je tada zapostavio svoju karijeru, sebe stavio u drugi plan i do dana današnjeg je moja najveća ljubav i podrška – zaključila je Viki.

Viki Miljković sa Tašketom ATAImages/M. M.

Pevačica se takođe osvrnula i na kumstvo prijateljstvo i sa Svetlanom Cecom Ražnatović, koje traje već 40 godina.

– Ceca i ja se znamo odavno. To datira od detinjstva, preko 40 godina, to nije estradno kumstvo, nego pravo prijateljstvo, pravo kumstvo. Jako smo velika podrška jedna drugoj i privatno i poslovno – pričala je Viki.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi