Tei zbog ove pesme za 40 sekundi „padne" 1.000 evra! Još se vodi kao njena najskuplja: Izvodi je na desetine puta po proslavama!

02.08.2023

23:45

0

Čim čuju prve taktove, brojni su gosti koji skoče da je kite bakšišom

Tei zbog ove pesme za 40 sekundi „padne" 1.000 evra! Još se vodi kao njena najskuplja: Izvodi je na desetine puta po proslavama!
Tea Tairović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Tea Tairović već izvesno vreme je na sceni i jedna je od traženijih pevačica sa naših prostora. S hitovima koje „vrti" dostigla je ogroman uspeh, ali jedna „ne silazi sa trona" i ubedljivo se vodi kao njena najskuplja, posebno na privatnim veseljima.

U pitanju je „Hajde" koja joj je, na primer, na izvesnom slavlju u Novom Pazaru za samo 40 sekundi donela 1.000 evra, prenose mediji.

Pre dve godine, inače, ona ju je na jednoj svadbi u Berlinu otpevala 47 puta, a to joj se i te kako bilo isplatilo.

- Tea je u subotu imala tezgu na romskoj svadbi u Berlinu. Kada je zapevala „Hajde", svi su skočili i počeli da je kite evrima. Ruke su joj bile pune para – pričao je bio izvor „Informeru", pa otkrio i koliki joj je novac doneo ovaj „maraton".

- Svi su naručivali samo tu njenu pesmu. Brojao sam, otpevala je „Hajde" 47 puta. Čuo sam na kraju večeri da je dobila bakšiš 14.000 evra - zaključio je onda on.

Svojevremeno, u okviru Instagram „storija" bio je i obelodanjen snimak, na kom se vidi Tairovićeva s rukama punim novca zbog te numere.

- Hajde dok smo mladi x 47 - pisalo je na istom.

Tea Tairović, Instagram printscreen/tea_tairovic
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike