Široke ruke! Emir Habibović 15 godina mlađoj supruzi kupio luksuzan automobil (FOTO)

01.09.2023

09:25

0

Uopšte nije štedeo

Široke ruke! Emir Habibović 15 godina mlađoj supruzi kupio luksuzan automobil (FOTO)
Emir Habibović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Emir Habibović privukao je veliku pažnju posebno ljubitelja skupih „mašina", pokazavši na svom Instagramu kojom je iznenadio svoju 15 godina mlađu suprugu, te koleginicu s estrade, Tamaru Selimović.

„Kolica", prenose mediji, vrede nekoliko desetina hiljada evra, a uz kratak snimak, pevač je poručio:

- Moje devojčice da se voze. Srećno, ljubavi.

Podsetimo, Tamara i Emir nailazili su na razne komentare pošto su ozvaničili svoju vezu. Glavni razlog za to bila je razlika u godinama, koja njima nikad i nikakav problem nije stvarala.

- ...Mene ne zanima šta će ko reći, ne interesuju me ljudi koji se tuđim životima bave. Ja znam samo jedno, da sam ovo prvi put u svom životu uradio, prvi put tebe pitao da budeš moja žena, prvi put sa punom dušom srcem i svim ostalim što bi se moglo reći. Naš blagoslov od Boga je naše dete koje nam dolazi, a ovo je jedan znak pažnje koji svaki muškarac mora uraditi za ženu koja je sve to zaslužila, a to si ti Tamarice moja! Volim te - napisao je bio uz objavu s veridbe.

Sa druge strane, Tamara je svojevremeno otkrila i kako su njeni najbliži reagovali na razliku u godinama, ali i to što on iz prethodnih brakova ima troje dece. U prvi mah, naime, njeni roditelji nisu prihvatili budućeg zeta, ali je vreme pokazalo da su ipak - stvoreni jedno za drugo.

- Upoznao je moje roditelje, na početku nije bilo sve kako treba, ali sve ono što sam ja pričala njima Emir je vremenom sam i potvrdio. I sada je naravno, sve u najboljem redu - kazala je, prenosili su mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike