Emir Habibović se vraća u velikom stilu: Imao je više razloga zbog kojih je karijeru stavio na pauzu

04.11.2022

23:31

0

Pevač je ispričao gde je usmerio snagu u poslednje dve godine

Emir Habibović se vraća u velikom stilu: Imao je više razloga zbog kojih je karijeru stavio na pauzu
Emir Habibović - Copyright Youtube screenshot Grand Magazin TV Grand

Posle gotovo dve godine pauze, Emir Habibović odlučio je da se vrati na muzičku scenu pa je tako ovih dana snimio spot za pesmu “Ljubav ničija”, koji će premijeru imati za deset dana.

Naslednik Šabana Šaulića planira da se na ovome ne zaustavi, te će pesma koju je komponovao Saša Nikolić a za koju je tekst napisao Steva Simeunović biti tek prva u projektu u kom će predstaviti nekoliko muzičkih iznenađenja.

Milan Mitrović
Emir Habibović

Kao što je poznato, pevač je u junu postao otac. Njegova vanbračna supruga Tamara Selimović rodila mu je ćerku, kojoj su dali ime Ariana, pa je i to bio jedan od razloga što je Emir produžio muzičku pauzu.

ATAImages/Antonio Ahel
Emir Habibović i Tamara Selimović

- Kao što mnogi znaju, u poslednje dve godine desilo se mnogo toga na privatnom planu, pre svega Tamara je na svet donela našu princezicu Arianu, te sam dosta vremena posvetio njima. Ali sada je došlo vreme da se ponovo pozabavim svojom karijerom, i sve moje snage u narednom periodu biće usmerene ka tome. Ova pesma i spot koji je radio Dušan Šljivić su tek početak - kaže Habibović, koji će i sa novim projektom nastaviti saradnju sa "Grand produkcijom".

24sedam/Nemanja Vujčić
Emir Habibović i Tamara Selimović

Inače, Tamara je od Emira mlađa 15 godina, pa su se njeni roditelji u početku protivili toj vezi. I pevačevo troje dece iz prethodnog braka imali su prilike da upoznaju Tamaru, pa je par sada  rešio sve prepreke kako bi uživali u porodičnom okruženju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike