Ko je uhapšena zvezda "Granda"? Mahir optužen da je usmrtio pešaka, a evo koje mane je naveo o sebi

30.08.2023

11:32

0

Petrović je izazvao saobraćajnu nesreću 31. jula

Ko je uhapšena zvezda "Granda"? Mahir optužen da je usmrtio pešaka, a evo koje mane je naveo o sebi
Mahir Petrović - Copyright Printscreen „Zvezde Granda"

Bosanski mediji preneli su da je pevač Mahir Petrović automobilom usmrtio pešaka u nesreći koja se dogodila 31. jula, a da je zatim pobegao s lica mesta.

Petrović ima 26 godina, takmičio se u "Zvezdama Granda" u prošloj sezoni, a završio je frizerku  školu.

U emisiji je tada rekao o sebi da je uporan, ali da mu je mana što ima dugačak jezik.

Mladom pevaču uzor je Jašar Ahmedovski, a još tokom takmičenja u "Zvezdama Granda" naglasio je da nastupa često, pa je to bio razlog što je uglavnom dolazio promuklog glasa u studio.

Posvađao se sa Marijom i Snežanom

Inače, u jednoj emisiji došlo je do rasprave. Kada je Mahir pevao pesme Šabana Šaulića i Jašara Ahmedovskog i dobio samo tri glasa. To ga je odvelo u baraž dok je protivkandidatkinja iz Banovića dobila šest glasova.

Printscreen „Zvezde Granda"
Mahir Petrović

Nakon izvođenja pesama usledili su komentari žirija od kojih je najgrublja bila Marija Šerifović i istakla da se Šaban Šaulić vrti u grobu kao turbina nakon što je Mahir izveo njegovu pesmu.

Petrović joj je odgovorio da su prolazili i gori od njega, a u raspravi je Snežana Đurišić rekla odbojno i vidno besna da Mahir ide kući .

Podsetimo, 31. jula 2023. godine u PS Gornji Vakuf - Uskoplje je prijavljeno je da se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo pešak J.B, dok je vozač putničkog motornog vozila pobegao s mesta nesreće.

Prema daljim napisima, Irfan Petrović, otac pevača, navodno je pokušao da zaštiti sina od krivičnog gonjena, odnosno da sakrije ono što je uradio. On je danima obilazio auto otpade kako bi zamenio delove na automobilu kojim je Mahir navodno usmrtio muškarca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike