Žarko Madžić uskočio sa mikrofonom u bazen! Šok potez mladog pevača: Sve za 200 dinara (FOTO)

28.08.2023

00:10

0

Pevač je ovim gestom iznenadio sve

Žarko Madžić uskočio sa mikrofonom u bazen! Šok potez mladog pevača: Sve za 200 dinara (FOTO)
Žarko Madžić - Copyright Instagram printscreen/zarko_madzic

Pevač Žarko Madžić neretko privlači pažnju javnosti svojim golišavim telom, a zbog njegove najnovije objave na Instagramu, mnogi pratioci su ostali u šoku. 

Naime, Madžić je popularnost stekao učešćem u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, a osim glasa, uvek je komentarisan i njegov stas. 

Njegovim igrarijama nema kraja, a sada je otišao korak dalje - napravio je potpuno neočekivan potez. Naime, on je skočio u bazen sa mikrofonom i iz istog zabavljao prisutne goste. 

- Je l' bi uskočio s mikrofonom u bazen za 200 dinara? – upitao je Žarko pratioce na svom Instagram nalogu uz video nastupa iz bazena.

Podsetimo, Žarkova mentorka tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“ je bila Ceca Ražnatović, sa kojom je Madžić i dalje u kontaktu. 

– Povremeno se čujem sa Cecom, ona odmah, u sekundi, odgovara na poruke. Ceca se veoma lepo postavila prema kandidatima, a ništa drugo od nje nisam ni očekivao, jer je ona jedna ostvarena i uspešna žena, prava zvezda. Skromna je i normalna, nema potrebu da pokazuje svoju nadmoć i uzvišenost nad bilo kime. Smatram da bi mnogi trebalo da se ugledaju na nju – izjavio je Madžić za „Grand onlajn”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike