Laziću baba neće doći na svadbu! Ovako je tekao njihov razgovor: Rekla sam mu da mora to da shvati!

30.08.2023

11:05

0

Milka je još uvek u crnini, pa se zato neće priključiti slavlju

Laziću baba neće doći na svadbu! Ovako je tekao njihov razgovor: Rekla sam mu da mora to da shvati!
Darko Lazić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Darko Lazić danas će u crkvi koja se nalazi u njegovom rodnom Brestaču „stati na ludi kamen" i izgovoriti sudbonosno „da" izabranici Katarini. Međutim, među oko 500 zvanica koliko se prenosi da će se sa njima veseliti, neće biti i baba Milka Lazić - majka njegovog pokojnog oca Milana.

Kako je objasnila, za sinom je još u crnini, te zato neće otići na gala veselje koje se sprema. Sa unukom je o svemu svakako porazgovarala i on ju je u potpunosti razumeo.

„On je dobra duša, nema ljutnje..."

Darko Lazić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Rekla sam Darku da mora da me shvati zašto ne mogu biti prisutna danas, ja sam i dalje u žalosti za sinom i to ne može da prođe, niti da zaceli. On je moj unuk i shvata sve, nema ljutnje, nek' je on meni srećan...

- Darko je dobra duša i svi smo mnogo srećni zbog njega - kazala je ona, prenose domaći mediji pisanje „Republike", dok su ostali gosti prilično uzbuđeni povodom veselja koje se pažljivo pripremalo tako da nikoga ne razočara.

- Darko je sa bratom Draganom u salonu, Branka (majka) takođe, a Ivana, Draganova supruga, je otišla sa ćerkama kod krojačice da im uradi popravku na haljinama - objasnila je bila za pomenute medije komšinica, ističući kako jedva čeka da zaigra na pevačevoj svadbi, na kojoj će goste navodno zabavljati i Borko Radivojević, te momci iz „Leksington benda".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike