Ovo su tašta i tast Darka Lazića! Dugo se poznaju: Katarinina majka dobro zna i šta bi da joj pevač otpeva na svadbi! (FOTO)

30.08.2023

10:15

1

Na večnu ljubav će se zavetovati danas, 30. avgusta

Ovo su tašta i tast Darka Lazića! Dugo se poznaju: Katarinina majka dobro zna i šta bi da joj pevač otpeva na svadbi! (FOTO)
Darko Lazić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Katarina i Darko Lazić izgovoriće danas jedno drugom sudbonosno „da" u crkvi u Brestaču, a zatim, slaviće sa svojim brojnim zvanicama u jednom restoranu u Pećincima. Među počasnim gostima svakako će biti mladini roditelji, kao i još članova porodice Stojanović.

Sudeći po njihovim objavama s društvenih mreža, Katarina ima još dve sestre i brata, a svi poštuju tradiciju i roditelji su im i te kako usadili prave vrednosti.

Kako su Kaća i Darko i ranije bili par, tašta i tast su ga upoznali još kao mladića. Tada, međutim, nisu ni slutili da im je ćerka u stvari pronašla onog pravog, kao što ni oni samo to još nisu znali.

Takođe, Katarinini roditelji imaju dvoje unučadi.

„Promenio se na bolje!"

Tast i tašta Darka Lazića, Instagram screenshot / stojanovic_dusan02
 

- Darko se promenio nabolje. Kad su prvi put bili u vezi nisam ga tako često viđala; to je bilo klinački, izlasci, sve... Sada ga viđam češće. Previše je popustljiv prema nekima i ne zna da kaže ne - istakla je tašta Vesna za jedne medije, pa otkrila i kako ima muzičku želju koju bi volela da joj Lazić na svadbi ispuni.

- Na dan svadbe ne sme niko da plače! Ja nisam tužna, a to i već traje... To nije ništa iznenada, ona nije pobegla, rešila je da počne da živi sa njim, da se uda, ne volim suze. Na ovaj dan trebalo bi svi da budu srećni. Volela bih da mi Darko otpeva „Bez Vesne nema ljubavi" - izjavila je bila za „Blic".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike