Isplivao spisak zvanica za svadbu Darka Lazića i Katarine: Njihova imena će vas iznenaditi, specijalan gost stiže za prvi ples

29.08.2023

21:17

0

Pripreme se privode kraju i svi su veoma uzbuđeni

Isplivao spisak zvanica za svadbu Darka Lazića i Katarine: Njihova imena će vas iznenaditi, specijalan gost stiže za prvi ples
Katarina i Darko Lazić - Copyright Instagram printscreen/darkolazicofficial

Darko Lazić i njegova supruga Katarina napraviće sutra veliko svadbeno veselje, a kako se navodilo, na njemu će biti čak preko 500 gostiju. Sada su otkrivena i pojedina imena.

Pored brojnih kolega i prijatelja sa estrade, mnoge je iznenadilo to što su se na spisku zvanica našli i Darkova prva supruga Ana Sević, kao i njen sadašnji suprug Daniel Nedeljković. Da li će se pojaviti, videćemo sutra.

Instagram printscreen/darkolazicofficial
Darko i Katarina Lazić

Kada je u pitanju prvi ples, Darko je rešio da ispuni veliku želju svojoj dragoj, pa bi tako navodno specijalni gost za taj momenat trebao da bude niko drugi do Petar Grašo.

Za svadbu je, inače, stigao i bik od 500 kilograma iz Rumunije. U sali u kojoj će se održati veselje postavljen je i svetleći tunel koji vodi do mladenačkog stola. Na stolu se nalaze bele ruže, a iznad njega vise kristalni lusteri.

ATAImages/ Antonio Ahel
Darko i Katarina Lazić

Darkova majka je otkrila da će sigurno svadbi prisustvovati Darkova ćerka Lorena i sin Aleksej, a ko će se još pojaviti ostaje da se vidi.

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike