Rasta odveo ćerku na letovanje: Pokazao luksuz u kom uživaju, pa se pohvalio Tarinim uspehom (FOTO)

29.08.2023

18:47

0

Reper poslednje dane avgusta provodi sa naslednicom u ovoj dalekoj zemlji

Rasta odveo ćerku na letovanje: Pokazao luksuz u kom uživaju, pa se pohvalio Tarinim uspehom (FOTO)
Stefan Đurić Rasta - Copyright ATAImages/ M.M.

Stefan Đurić Rasta, iako nije više sa majkom svoje ćerke Anom Nikolić, ne dozvoljava da njegova Tara oseti da joj fali bilo šta, pa je naslednicu odveo na letovanje.

Poslednje dane avgusta Stefan i Tara provode u Španiji, a reper se pohvalio u kakvom luksuzu oni uživaju. On nije štedeo, pa su tako odseli u luksuznom apartmanu, koji ima ogromnu terasu sa ležaljkama, velikim krevetom, ali i privatnim bazenom, dok je pogled priča za sebe.

No, ono što je njemu najbitnije jeste to što je sa Tarom, čijim se uspehom pohvalio. Stefan je, naime, na društvenoj mreži Instagram pokazao da je njegova ćerka naučila da pliva, što ga je učinilo i te kako ponosnim.

Podsetimo, reper je nedavno organizovao Tari i proslavu rođendana, na kojoj je bila i Ana, a dekoracija je bila inspirisana omiljenim crtaćem njegove mezimice. 

Dok oni uživaju, Ana u Beogradu prolazi kroz još jedan skandal. Ona je, naime, otkrila da je bila u vezi, koja je sada završena. 

ATAImages/ M.M.
Rasta i Tara na proslavi njenog rođendana

- Oprostite mi moju ružnu prošlost. Svi grešimo... Ali ja nemam konkurenciju. Ja sam se zaljubila u fana. To sam ja. Fana koji fantastično laže... Zloupotrebljava moju prostodušnost.... i iskrenost kao stil života. Naravoučenije... Nemam. Evo opet idem u prvi razred. Emotivna budala koja veruje u ljude, ljubav, čast... Imam naravoučenije, u stvari: "Devojke ne budite kao ja" - napisala je razočarana pevačica na svom nalogu na Instagramu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike