Rasta iskeširao 2.000 evra za ćerkin rođendan! Vila s bazenom, di-džejevi, baloni - sve joj je želje ispunio: I drugari dobili poklone!

05.08.2023

10:15

0

Devojčicina majka, pevačica Ana Nikolić, takođe je uživala, a na žurki se pojavila posle tri sata kašnjenja

Rasta iskeširao 2.000 evra za ćerkin rođendan! Vila s bazenom, di-džejevi, baloni - sve joj je želje ispunio: I drugari dobili poklone!
Stefan Đurić Rasta - Copyright ATAImages/M. M.

Ove godine, reperu Stefanu Đuriću Rasti pripao je zadatak da organizuje žurku povodom šestog rođendana ćerke Tare. Protekle, to je „bio posao" pevačice Ane Nikolić, njegove bivše supruge, kako je i sam nedavno istakao govoreći o ovom lepom porodičnom događaju.

Rasta je za slavlje izdvojio 2.000 evra, prenose domaći mediji i mezimici uspeo da ispuni svaku želju.

„Nije štedeo!"

- Rasta je najslabiji na Taru i trudi se da joj ispuni svaku želju, a tako je i bilo kada joj je priredio žurku za šesti rođendan. Iznajmio je vilu sa bazenom, uposlio animatore, di-džejeve, a nije štedeo ni na hrani i piću, ali ni na dekoraciji prostora koji je bio ukrašen velikim balonima. Hranu je poručio iz jednog elitnog prestoničkog restorana, kao i torte i kolače. Potrudio se da Tarine omiljene letnje poslastice bude u izobilju, pa je iznajmio specijalna kolica sa sladoled. Takođe, Rasta je mislio i na Tarine drugare, pa je za sve pripremio male poklone - objasnio je insajder za „Alo", pa nastavio o tome kako reper apsolutno ništa nije prepustio slučaju.

- Budući da mala Tara ove jeseni kreće u predškolsko, Rasti je bilo važno da joj napravi žurku za pamćenje, pa je osim porodice i prijatelja na proslavi bilo dosta njenih drugara. U dogovoru sa Anom, dozvolio joj je da sama izabere stajling za žurku, ali i da prvi put stavi karmin na usne - kazao je on, a onda zaključio rečima:

Stefan Đurić Rasta, ATAImages/ M.M.
 

- Žurka je trajala nekoliko sati, a na samom kraju Rasta je izneo veliku rođendansku tortu za slavljenicu. Nakon što su gosti izbrojali do šest, Tara je zamislila želju i oduvala svećice uz rođendansku pesmu koju su joj pevali.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike