Bivši dečko Ane Nikolić imao još jednu ženu! Upoznala se s njim u manastiru, a evo kakve bajke joj je pričao!

29.08.2023

11:30

0

Pevačica je mnogo povređena

Bivši dečko Ane Nikolić imao još jednu ženu! Upoznala se s njim u manastiru, a evo kakve bajke joj je pričao!
Ana Nikolić sa bivšim dečkom - Copyright Printscreen Instagram/ananikolicofficial

Ana Nikolić razočarana je nakon što je otkrila da ju je bivši dečko izdao, a sada je otkriveno tačno zašto su raskinuli, ali i kako su se najpre upoznali. 

Ona je istakla da joj dečko nije bio veran, a uzdala se u njegovu ljubav.

Pevačica je s misterioznim muškarcem bila u vezi nekoliko nedelja, a upoznali su se manastiru u Rakovici, koji je često posećivala. Ona je dolazila i na grob pokojnog patrijarha Pavla, koji je sahranjen u manastirskoj porti, te je tu pronalazila mir. Njen udvarač našao se takođe tu, predstavio se kao diplomirani teolog.

- Dotični gospodin joj se predstavio kao teolog (ili bogoslov, prim. aut.), ali i kao neko ko godinama prati njenu karijeru. On inače redovno dolazi u manastir Rakovicu, za koji je i ona posebno vezana. Ana se s njim odmah povezala po toj "duhovnoj" liniji. U tom trenutku je psihički bila baš loše, a on joj je posvetio pažnju, što je njoj jako prijalo - priča izvor i dodaje da su zatim razmenili kontakte, kao i da su počeli da se često viđaju.

Instagram screenshot / ananikolicofficial
Ana Nikolić sa bivšim dečkom

Pevačica mu je od početka verovala, te mu je otvorila dušu jer je mislila da imaju perspektivu.

- Pričao joj je da se zaljubio u nju kao nikad u životu, da ih je sam Bog spojio i da želi da zajedno provedu ostatak života. Ana mu je poverovala i baš se zaljubila. Nikom nije pričala o njemu u početku, ali je, kad su ga neki od njih upoznali, svima bio sumnjiv. Jedna njena drugarica se ipak raspitala o njemu ko je i šta je, pa je Ani pokazala njegove poruke drugim ženama iz kojih je jasno da ju je prevario i da je sve vreme paralelno bio u još jednoj vezi. Tu se baš mnogo razočarala, pala je u očajanje. Plakala je satima, a zato je bila i tako setna kad je pevala tužne balade na rođendanu jednog prijatelja. Iz osvete, ona je objavila na svom Instagramu njihove zajedničke fotografije, te svima otkrila da ju je prevario - kaže izvor za Kurir.

ATAImages/Antonio Ahel
Ana Nikolić

Podsetimo, preksinoć se u kasnim satima Ana obratila svom bivšem partneru.

- Oprostite mi moju ružnu prošlost. Svi grešimo... Ali ja nemam konkurenciju. Ja sam se zaljubila u fana. To sam ja. Fana koji fantastično laže... Zloupotrebljava moju prostodušnost.... i iskrenost kao stil života. Naravoučenije... Nemam. Evo opet idem u prvi razred. Emotivna budala koja veruje u ljude, ljubav, čast... Imam naravoučenije, u stvari: "Devojke ne budite kao ja" - napisala je razočarana pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike