Bojanu Maroviću pozlilo, pao na bini: Pevač hitno prevezen u bolnicu

29.08.2023

15:54

0

Sada se oglasio i otkrio kakvo je njegovo zdravstveno stanje

Bojanu Maroviću pozlilo, pao na bini: Pevač hitno prevezen u bolnicu
Bojan Marović - Copyright Printscreen Youtube/ RedTv

Bojan Marović je ovo leto proveo radno, a da nije stao govori i činjenica da se to odrazilo na njegovo zdravlje. Pevaču je, naime, pozlilo, zbog čega je završio u bolnici samo sat i po vremena pre koncerta koji je trebao da održi u Petrovcu.

Kako se navodi, on je kolabirao na generalnoj probi, a brzom reakcijom kolega iz benda odmah je odvezen u bolnicu.

ATAImages/Antonio Ahel
Bojan Marović

- Sve je u redu. Mogao sam i lošije proći. Stigao me je umor, jer mi je ovo leto baš krcato. Skoro da sam konstantno ili na bini ili u automobilu. Ali sada sam ok. Zahvaljujući lekarima, uspeo sam da odradim koncert i ovom prilikom im se moram zahvaliti. Nije ništa strašno, samo moram da odmorim, tako da nema mesta za brigu i paniku - rekao je pevač, piše Kurir.

Bojana su lekari savetovali da otkaže koncert, ali je on to odbio. Izašao je na binu, a mnogobrojna publika, koja je te večeri bila na koncertu, nije mogla pretpostaviti kakva drama se sa Marovićem odigrala ranije tog dana. 

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Bojan Marović

Na preporuku lekara, Bojan je uzeo nekoliko slobodnih dana, a već ovih dana ga čeka povratak u Srbiju, gde će nastaviti rad u studiju na novim pesmama, kojima će publiku obradovati ove jeseni, a zatim koncerti u Brocinu, Makedoniji i Crnoj Gori.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike