Najviše me raduje što sada sve jutarnje programe prespavam: Srđan Predojević o novom angažmanu u večernjem terminu

01.05.2021

18:45 >> 19:38

0

Voditelj je otkrio kako će provesti uskršnje praznike, ali i koliko je zadovoljan uspehom televizije Vesti”

Najviše me raduje što sada sve jutarnje programe prespavam: Srđan Predojević o novom angažmanu u večernjem terminu
Copyright Srđan Predojević Instagram/Screenshot

Voditelj Srđan Predojević je svakog dana milionski auditorijum pozdravljao sa Dobro jutro, a potom i izveštavao o aktuelnostima iz zemlje i sveta. Nakon odlaska sa televizije prva Predojević je postao jedan od glavnih urednka kanala „Vesti”. U susret Uskrsu, on otkriva da li će se opustiti i uživati sa porodicom ili će ipak provesti ovaj praznik radno, ali i kako izgledaju jutra iz njegovog ugla s obzirom na to da sada vodi emisiju koja se emituje u poslepodnevnim časovima.

– Praznujem samo Uskrs i radujem se što ću dva dana posvetiti porodici. Međutim, i tokom vikenda se priprema emisija za ponedeljak, koja će biti praznična i informativna. Videćete kako jedna naša poznata ličnost slavi Uskrs u Americi, kao i kako jedna srpska porodica, koja je obeležila našu istoriju, obeležava ovaj najradosniji praznik. Nekako je lakše pripremati emisiju u prazničnoj atmosferi, deca su već ofarbala jaja, raduju se, takmiče se ko će da pobedi. Kod kuće je ipak najlepše – ispričao je Srđan i istakao da mu teško pada što Uskrs neće proslaviti sa širim krugom porodice, kao što je to bilo ranijih godina.

– Žao mi je što ove godine nećemo slaviti sa širom porodicom zbog epidemiološke situacije, to su mi prve asocijacije na Uskrs. Nadam se da će pandemija sledeće godine već uveliko da prođe i da će sve biti po starom – odgovorio je Predojević.

Foto: TV Pink/ Jelena Simonović

Predojević ističe da su veliki napori uloženi kako bi televizija Vesti postavila velike standarde, te ne krije zadovoljstvo što je su ciljevi ostvareni.

– Uložili smo ogroman napor i mobilisali ogromnu publiku, koja voli da prati novi kanal kome se veruje. Jedini razlog da postojimo je da budemo najgledaniji, tako smo se dogovorili i uspeli smo u tome. Drago mi je što su gledaoci prepoznali naš trud i najbolje namere da sve što je važno saopštimo prvi.

S obzirom na to da Srđan godinama unazad vodio Jutarnji program, ovoga puta se našao u ulozi voditelja emisije koja startuje u večernjem terminu, a sada otkriva kako izgledaju jutra iz njegovog ugla.

– Najviše me raduje što sada sve jutarnje programe prespavam. Nadam se da su i dalje dobri, jer sam imao sreću da učestvujem u postavljanju skoro svakog od njih. Kolegama želim uspešan rad, ali ipak priznajem da je pravo i najvažnije televizijsko vreme večernji termin, koji mi sada savršeno odgovora.

Kako se nedavno dogodila zanimljiva situacija u njegovoj emisiji kada je gost je kinuo i rekao da je to alergija na Kosovski problem, Srđan je otkrio šta je on sam u tom trenutku pomislio.

– Da je to istina, da ima mnogo tema na koje smo skoro svi alergični, ali se nadamo da će uskoro biti izmišljena i politička vakcina, koja će da reši mnoge probleme o kojima izveštavamo već više desetina godina – ispričao je Srđan Predojević za „Pink.rs”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike