Poginula rijaliti zvezda: Za sobom ostavio četvoro dece, a život ga nije mazio

28.08.2023

15:59

0

Davor je izgubio život u Bosni i Hercegovini

Poginula rijaliti zvezda: Za sobom ostavio četvoro dece, a život ga nije mazio
Davor Andročec - Copyright Instagram_davor_mery_androcec

Davor Andročec, koji je javnosti postao poznat kao učesnik rijaliti formata "Superpar i "Večera za 5 na selu", preminuo je u 52. godini, nakon što je doživeo saobraćajnu nezgodu u Bosni i Hercegovini.

Davor je iza sebe ostavio suprugu Meri, sa kojom je imao veliku ljubav, te dobio četvoro dece i dvoje unučadi. 

Instagram_davor_mery_androcec
Davor Andročec

Ova rijaliti zvezda je bio poznati bajker, te rado voleo da ide na susrete motorista. Ipak, njegovo detinjstvo je bilo teško, a život ga nije mazio.

- Moje detinjstvo je bilo teško, otac mi je poginuo na motoru kad sam imao samo šest meseci, ostali smo stariji brat i ja. Spletom okolnosti i mama nam je otišla dalje svojim životom, a brigu o meni i bratu preuzela je baka pokojnog oca kojoj sam neizmerno zahvalan jer je od mene i brata uspela da napravi prave ljude - pričao je ranije Davor.

Davor je upoznao Meri u studentskom domu, a njihova ljubav je trajala skoro tri decenije.

- Naša ljubavna priča je krenula poput Romea i Julije, na balkonu moje sobe u osječkom domu. Vratio sam se s vikend-dopusta od kuće i poneo sa sobom gusti sok od koprive koji je spremila moja baka, pozvao sam moju Dalmatinku i pitao je želi li probati taj sok. Postavila je pitanje hoće li je žariti jezik jer je to kopriva i to sam iskoristio da dođe, proba i uveri se da ta kopriva neće ništa, ali sam zato ja bio taj koji je žario - prisetio se Davor ranije za 24sata.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike