Sećate li se slatke Hani Bu Bu? Prošla je kroz pakao, a danas ima 125 kilograma i ide na operaciju da bi smršala! (FOTO)

21.07.2022

05:45

2

Odlučila je da sredi svoj život, pa je čak počela i da se školuje

Sećate li se slatke Hani Bu Bu? Prošla je kroz pakao, a danas ima 125 kilograma i ide na operaciju da bi smršala! (FOTO)
profimedia-0160788121 - Copyright Profimedia

Mnogi koji su pratili rijaliti program "Toddlers and tiaras" na jednoj od kablovskih televizija, verovatno se sećaju slatke devojčice Alane, koja je imala nadimak Hani Bu Bu. 

Na ova takmičenja ju je terala majka Džun, koja je bila na sve spremna da zaradi na svojoj deci. Da je Hani bila interesantna, govori i činjenica da je dobila svoj rijaliti "Here comes Honey Boo Boo" koji je pratio život njen disfunkcionalne porodice, katastrofalne odnose između majke i ćerki, potrebu za slavom, ali i namenskim gojenjem devojčice koja je dovedena do veoma opasne kilaže.

Mnogi magazini nazvali su ovaj projekat "kompletnim užasom", navodeći da je disfunkcionalna porodica gojaznih, nezaposlenih ljudi željnih slave poslednje što bi publika trebalo da gleda na TV-u. Ipak, publika je gledala.

Profimedia
Hani Bu Bu

Mama Džun je takođe rešila da iskoristi svojih „pet minuta“ i napravila sopstveni šou u kojem je dokumentovala svoju transformaciju „Mama June: From Not to Hot“. 

Šou je prekinut kad se ispostavilo da je Hanina mama, poznata kao Mama Džun, u tajnoj vezi sa čovekom koji je seksualno zlostavljao njenu ćerku Anu Tompson. Publika je u neverici gledala kako mu se Mama Džun baca u zagrljaj kad je nakon služenja zatvorske kazne pušten na slobodu.

To je bio kraj za "Here comes Honey Boo Boo", a dok su svi imali neki novac na računu, upravo je glavna zvezda ostala kratkih rukava. Doduše, popularnost je pokušala da izgradi na mrežama, a čvrsto je rešena i da, za razliku od svoje porodice, ipak ima profesiju.

Profimedia
Hani Bu Bu i mama Džun

Nakon što joj je majka uhapšena 2019. godine sa tadašnjim dečkom zbog droge, starateljstvo nad Hani je preuzela njena sestra Pampkin, a njih dve danas žive nešto normalnijim životom. 

- Školujem se za medicinsku sestru, čime ću se sugurno baviti jednom kada se sklonim sa scene. Međutim, dok ovako dobro zarađujem na svojoj slavi, koristiću to kako bih obezbedila sigurnost sebi i svojoj budućoj deci - rekla je Hani koja ovog avgusta puni 17 godina i ima 125 kilograma.

Zbog toga je odlučila da ode na operaciju, što je potvrdio njen predstavnik za medije. To će se desiti krajem avgusta, posle njenog rođendana, a operaciju će imati u Njujorku. Želja joj je da kilažu spusti na 68 kilograma.

Profimedia
Hani Bu Bu (danas) i njen dečko Dralin Karsvel

Kako se navodi, ona će se podvrgnuti endoskopskoj navlaci, koja se oblikuje šavom, što je nehirurška ambulantna procedura. Na ovaj način se smanjuje funkcionalni volumen želuca za 70 do 80 posto, što dovodi do sitosti kod pacijenata kada jedu manje porcije. Period oporavka je mnogo manji nego kod drugih procedura za smanjenje kilograma, a pacijenti odu kući posle nekoliko sati od procedure.

Njena sestra, kao njen staratelj, dozvolila je ovu proceduru. Hani je probala da smrša uz pomoć dijeta i vežbanja, ali joj nije pošlo za rukom i nije došla do rezultata koji je želela.

Ona je u vezi sa internet zvezdom Dralinom Karsvelom koji je od nje stariji 4 godine, a uprkos kritikama, par uživa u svojoj ljubavi. Čak se pominje da će i on da se podvrgne istoj proceduri.

Kada je u pitanju njen odnos sa majkom, s obzirom na to da je reklamirala njen novi rijaliti, pretpostavlja se da će u njemu otkriti mnoge detalje koji zanimaju javnost.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike