Šta je s pesmom „Runde"? Drama Futa vs. Karleuša se nastavlja: Fanovi na nogama! (FOTO)

12.08.2023

19:05

0

Pevačica je pobrala brojne simpatije objavivši listu numera koje će se naći na njenom novom albumu - s izuzetkom jedne...

Šta je s pesmom „Runde"? Drama Futa vs. Karleuša se nastavlja: Fanovi na nogama! (FOTO)
Jelena Karleuša, Aleksandar Radulović Futa - Copyright ATAImages/M.M.

Malo pred objavljivanje novog albuma, Jelena Karleuša ostala je bez svog Jutjub kanala pošto je Aleksandar Radulović Futa bio pokrenuo proces zbog autorskih prava. Tada, velika rasprava nastala je među njima, tokom koje nije manjkalo i teških reči s pevačicine strane, da bi zatim bilo saopšteno i kako ona neće moći ni da povrati isti jer je potrebno da dobije dozvole od svih autora pesama, što je praktično nemoguće, prenosili su mediji.

Jelena Karleuša, ATAImages/Marija Mlađen
 

Pošto se snašla i kada je fanovima pružen link ka kanalu „rođenom" i zarad „Alfe", JK je danas tek napravila haos onlajn objavivši listu novih pesama na kojima je dugo i vrlo vredno radila. Ipak, drami s Futom tu nije bio kraj.

Naime, kako publika nije videla „Runde" na spisku - numeru koju je Karleuša još oko dočeka 2023. godine najavila u jednoj emisiji, a koju potpisuje pokojni Milan Laća Radulović, iznova se podigla ogromna prašina.

Spisak pesama s novog albuma Jelene Karleuše, Printscreen Instagram/karleusastar
 

Na Tviteru, njen menadžer Zoran Birtašević napisao je:

- Mnogo pitanja na temu pesme „Runde", to se zahvalite Futi - aludirajući na to kako zbog Futinih poteza ona i neće dobiti svoje mesto u okviru Jeleninog najnovijeg projekta, zakazanog da svetlost dana ugleda sutra, 13. avgusta.

Zoran Birtašević, Twitter screenshot / zoranbirtasevic
 

Dok pojedinci sumnjaju da će „Runde da izađu" kasnije, kao „drugi deo projekta", u većini - na pomenutoj društvenoj mreži ponovo su se naslagali oprečni komentzari na Futin račun, zbog svih poteza spram pevačice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike