Adam Sendler šalje Dženifer Aniston cveće na Dan majki, iako ona nema decu: Žena ga podržava u ovome, a evo i zašto!

28.08.2023

07:45

0

Među njima vlada prijateljstvo za poželeti

Adam Sendler šalje Dženifer Aniston cveće na Dan majki, iako ona nema decu: Žena ga podržava u ovome, a evo i zašto!
Adam Sendler - Copyright Profimedia

Dženifer Aniston okružena je veoma dobrim prijateljima i time se svakako ponosi. U jednom intervjuu, istakla je kako se njen kolega Adam Sendler posebno trudi da joj pokaže koliko je voljena, posebno onda kada zbog pojedinih problema na to možda malo i zaboravi. 

Dotakavši se tog jakog drugarstva tokom razgovora povodom njihovog filma „Murder mystery" s „Wall Street Journal-om", Džen je otkrila kako joj on i njegova supruga Džeki redovno šalju cveće na Dan majki - otkako su saznali za njenu borbu za potomstvo. Na taj način pružaju joj veliku podršku i ona zna da su uvek tu za nju. 

Podsetimo, Anistonova je jednom prilikom otvorila dušu na tu temu (2022. godine, za „Allure"). Tada, ispričala je kako nema šta nije probala ne bi li ostala u drugom stanju, ali joj na kraju i na veliku žalost baš ništa nije pomoglo. 

- To je za mene bio baš trnovit put... Sve bih dala da mi je neko kazao: „Učini sebi uslugu, idi na zamrzavanje jajnih ćelija". I, evo me, danas, prošao voz - izjavila je onda ona, nekoliko godina od velike drame o kojoj je ćutala kada se odvijala. 

Onda, iznova se probudila sumnja kako su joj brakovi s Bredom Pitom, a onda i Džastinom Teruom, propali baš zato što nisu uspeli da se ostvare kao roditelji. 

Dženifer Aniston, Profimedia
 

- ...Prosto, nastavila sam da se dajem za posao. A ne daj Bože da je žena uspešna, ali da nema dete. To su apsolutne laži, da me je muž ostavio jer „nisam htela da rađam". Ma, nemam šta da krijem sad, u ovoj tački u kojoj sam - objasnila je ona. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike