Šavija ima velike traume posle četiri meseca od incidenta! Pokazala jezivu fotografiju: Neću da me žalite

26.08.2023

10:33

1

Starleta živi u agoniji

Šavija ima velike traume posle četiri meseca od incidenta! Pokazala jezivu fotografiju: Neću da me žalite
Nataša Šavija - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nataša Šavija neretko sa pratiocima na TikToku podeli svoju svakodnevicu, a tokom ranih jutarnjih sati ona je u lajvu kroz suze pričala o traumama koje ima zbog batina, za koje je optužila Stefana Karića, protiv koga je pokrenut sudski postupak. 

Kako je objasnila, ona ni četiri meseca nakon incidenta nema mira, jer joj se vraćaju slike od noći kada je zadobila povrede na licu

 

 

- Ja neću da me žalite, ali ne daj bože da se ikome ovo desi. Ne mogu da spavam, sanjam svašta... I moja porodica i ja smo u agoniji. On je meni smrskao kost. Ulazim u četvrti mesec od incidenta i vi me pitate da vam objasnim zbog čega mi je polomio pola face - govorila je u suzama i u jednom momentu pokazala uznemirujuću fotografiju njenih povreda nakon incidenta.

Na pomenutoj fotografiji se vide podlivi, nadutost lica i popucali kapilari, zbog čega su njeni pratioci ostali u šoku. 

Printscreen TikTok / natasa.savija.only
Nataša Šavija

 

Podsetimo, Šavija je dobila  teške telesne povrede u predelu lica na jednoj svadbi na kojoj je bila gost. Prema izveštaju lekara, njoj je polomljena jagodična kosti, imala je nekoliko fraktura u predelu lica koje nisu mogle da se saniraju jednim zahvatom, a nedavno se podvrgla još jednoj operaciji na licu. Procedura intervencija zove se „rekontrukcija očnog kapka”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike