Šavija ulazi sa Karićem u rijaliti?! Hoće da raskrinka njihovu porodicu, rešila sve da ispriča!

23.08.2023

11:03

0

Autor: N. M.

Osman se još dvoumi oko ulaska u Elitu

Šavija ulazi sa Karićem u rijaliti?! Hoće da raskrinka njihovu porodicu, rešila sve da ispriča!
Osman Karić, Stefan Karić, Nataša Šavija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nataša Šavija oporavlja se nakon povreda za koje je optužila da joj je naneo Stefan Karić, a sada se pronela vest da će sa njegovim ocem, Osmanom Karićem, završiti u rijalitiju Elita.

Osman je dobio ponudu da uđe u rijaliti "Zadruga 7 - Elita", a i starleta, takođe, navodno planira da uđe u isti i to kako bi se suočila sa porodicom s kojom je na ratnoj nozi.

- Nataša čim je čula da ulazi Osman rešila je da joj je to idealna prilika da se suoči sa njim oči u oči i to pred celim svetom. Iako suđenje sa Stefanom još traje ona želi da sa njegovim ocem raščisti sve jer je on javno ismejava - tvrdi izvor navodno, pa dodaje:

ATAImages/ Antonio Ahel
Nataša Šavija

 

- Rekla je da hoće da uđe samo kako bi ispričala sve i postavila nekoliko pitanja Osmanu. Nataša tvrdi da će ceo svet da sazna kakva je porodica Karić i koje su njihove tajne koje će da šokiraju - kaže izvor blizak Nataši za Star.

Podsetimo, Osman je obećao da će, ukoliko uđe u rijaliti, skinuti maske svim učesnicima.

Instagram printscreen/karic_osman
 

- Dobio sam poziv za rijaliti. Pošto sam već radio kao voditelj radio emisije "Amnezija" ponadao sam se da me zovu na razgovor u vezi tog radija. Bio sam iznenađen kada su i meni i mojoj suprizi Kristini ponudili ulazak u "Elitu". Bio sam zatečen, mislio sam da je neka šala u pitanju, iako nije prvi put da me zovu da uđem u rijaliti, što sam ja odbijao iz nekih sebi poznatih razloga - rekao je Karić nedavno za Informer i objasnio da li pojedini rijaliti učesnici treba da se tresu zbog istine koju planira da iznese o njima.

- Kada bih ušao bio bih čovek trenutka i komentarisao bih neka trenutna dešavanja, skidao maske igračima u čemu sam mogu slobodno reći doktor - iskren je Osman, koji je još uvek pod utiskom i još uvek vaga da li će da uđe ili ne.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike