Pre nego što je postala naslednica Snežane Đurišić - ova pevačica „ju je otkrila"! Hit iz prošlosti Sandre Mladenović

24.08.2023

21:40

0

Još onda je bila sigurna da je čeka ogroman uspeh

Pre nego što je postala naslednica Snežane Đurišić - ova pevačica „ju je otkrila"! Hit iz prošlosti Sandre Mladenović
Sandra Mladenović - Copyright Printscreen Grand Magazin TV Grand

Sandra Mladenović svoju je sreću najpre okušala u „Nekim novim klincima", pa tek onda i u „Zvezdama Granda", iz kojih je pre par godina izašla kao trećeplasirana kandidatkinja. Osim publike, onda je posebno bila oduševila Snežanu Đurišić, koja ju je i prozvala svojom naslednicom.

Šest godina radnije, međutim, „otkrila" ju je Ivana Selakov, koja nije odolela, a da joj „debelo" ne nahvali vokal, piše „Grand onlajn". Tada, Sandra još zbog scene nije promenila svoje ime i imala je svega 13 godina.  

Ivana Selakov, ATAImages/M. M.
 

Ivana je tvrdila da je Mladenovićeva „najbolji narodni vokal koji se ikada pojavio u takmičenju" - današnja mlada koleginica, naime, tako ju je bila i „kupila".

Podsetimo, Sandrina karijera i te kako je krenula uzlaznom putanjom posle takmičenja u „Zvezdama Granda". Ubrzo, naime, usledio je i njen prvenac, ali ona je priznala kako je u isto vreme shvatila i da da borba, u stvari, tu tek počinje.

– Tek nakon takmičenja sledi prava borba, a ja sam prezadovaljna. Ispunila sam svoja očekivanja. Nikad nisam zadovoljna sa sobom, ali do sada mi je samokritika uvek donela dobro – kazala je jednom prilikom za pomenute medije, pa dodala kako joj je podrška porodice veoma važna, posebno kao nekome ko je veoma mlad krenuo put muzike.

- Trenirala sam folklor sedam godina i bavila se tradicionalnom muzikom. Moja nastavnica je prepoznala da imam talenat i uvek me je izdvajala, bila sam ispred ostalih kada pevamo. Ona je i došla na ideju da se prijavim za neko veliko takmičenje i to je bilo „Ja imam talenat" sa čime su se moji roditelji odmah usaglasili - objasnila je onda ona.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike