Sandri Mladenović hakovan nalog! Zvezdi „Granda“ oborili profil

06.02.2023

15:51

0

Pevačica je otvorila novi nalog, a njene kolege iz takmičenja su je podržale

Sandri Mladenović hakovan nalog! Zvezdi „Granda“ oborili profil
Sandra Mladenović - Copyright Printscreen Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Zvezda „Granda“ Sandra Mladenović zavredela je veliku pažnju članova stručnog žirija pomenutog televizijskog formata, ali i širokih narodnih masa. 

Kako nosi isto ime kao i njena starija koleginica Aleksandra Mladenović, Sandra je već u startu dobila novi nadimak, kako bi se razlikovale, a koji joj kako kaže ne smeta. 

Printscreen Instagram/_sandra_mladenovic
Sandra Mladenović

Tokom učešća u „Zvezdama Granda“ stekla je veliku popularnost, a samim tim i veliki broj pratilaca na društvenim mrežama. Iako je veliki broj onih kojima se dopada njen način pevanja i koji je obožavaju, pojedinima ipak smeta. Da je tako pokazala je nova situacija na društvenim mrežama. Naime, Sandri je hakovan nalog na Instagramu. 

Instagram printscreen/_sandra_mladenovic_
Sandri Mladenović hakovan Instagram

 

Kako bi ponovo bila u kontaktu sa obožavateljioma, ona je otvorila novi profil, a kolege, pre svih oni koji su se nekada takmičili u „Zvezdama Granda“ su joj pružili podršku i javno podelili njen novi profil na ovoj mreži.

Podsetimo, u intervjuu za 24sedam Sandra je otkrila sa kojim estradnim umetnicima bi volela da snimi duet. 

- Na prvom mestu su Snežana Đurišić i Ana Bekuta. To su pevačice sa kojima bih baš volela da snimim duet. Što se tiče kolega iz takmičenja, bilo je tu dosta narodnjaka sa kojima se moj glas slaže. Ne bih da nabrajam, da manipulišem imenima, ali ima ih nekoliko iz finala. Da, moguć je duet i sa Nerminom, što da ne, mi smo narodnjaci. Ne samo sa njim i Kenan (Dervišević) je govorio da bi voleo sa mnom da snimi duet, Velid (Handžić), Srđan takođe. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike