„Voleo bih još da ih dočekam!" Cobe dobio treće unuče: Samo neka se porodica širi!

24.08.2023

17:30

0

I ne trudi se da sakrije svoju sreći

„Voleo bih još da ih dočekam!" Cobe dobio treće unuče: Samo neka se porodica širi!
Slobodan Batjarević Cobe - Copyright Printscreen, Novo jutro - Dea i Sarapa

Pevač Slobodan Batjarević Cobe, finalista treće sezone „Zvezda Granda“, u 42. godini dobio je i treće unuče. Lepe vesti potvrdio je za „Grand", otkrivši da je u pitanju devojčica zbog koje se još više radovao nego pre. Ponosni roditelji, sa druge strane, naslednici su dali ime Elisa.

- Deda po treći put, šta da vam kažem... Dobili smo veliku devojčicu, dugačka je 54 cm, teška 4,5 kilograma. Neka nam je živa i zdrava – kazao je on za pomenute medije, pa dodao:

„Istina je, unuci se vole više od dece!"

Slobodan Batjarević Cobe, Antonio Ahel/ATAImages
 

– Prelep je osećaj biti deda. Svaki put kad dobijem unuku, ja se radujem kao nikad do sad. Voleo bih još mnogo unuka da dočekam, a kako vidim biće ih. Ma, samo neka se širi porodica. Dok sam bio mlađi, tj. kad sam imao 20 godina, svi su govorili da se unuci vole više od dece. Eto, hvala Bogu, dočekao sam dve unuke od sina, Anu i Elisu i od ćerke Slađane imam unuka Dijega, mog najlepšeg dečka. I mogu vam reći, stvarno se unuci vole više od dece. Ma, prelep je to osećaj, ispunjen sam u svakom smislu - otvorio je dušu Cobe.

On se, inače, oženio sa 18 godina, pa zato i ne čudi što je rano postao i deda. Kao najmlađi u toj ulozi na estradi, odgovorio je na pitanje da li će mu smetati da ga tako zovu, rečima:

– Neću biti deda, biću deka Cobe (smeh).

- To je slađe - zaključio je Slobodan, kojem je najvažnije da su deca srećna i zdrava.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike