Prva fotografija Anastasije i Gudelja sa venčanja: Evo kakvu je haljinu nosila (FOTO)

23.08.2023

16:43

0

Sve je otkrio Nemanjin prijatelj Rašid

Prva fotografija Anastasije i Gudelja sa venčanja: Evo kakvu je haljinu nosila (FOTO)
Anastasija Ražnatović - Copyright Printscreen BlicTV, Ceca show

Pevačica Anastasija Ražnatović je pre mesec dana zvanično postala gospođa Gudelj. Naime, ona je izgovorila sudbonosno „da” svom vereniku, Nemanji Gudelju, a ceremoniju venčanja su obavili u manastiru Rajinovac.

Za ovu priliku, mlada je obukla dugu belu haljinu na jedno rame, a kosu je skupila u punđu, dok je mladoženja nosio belu košulju i crne pantalone. 

Fotografiju sa venčanja, podelio je Gudeljev prijatelj i vozač Raših Riverčaf koji se fotografisao sa novopečenim mladencima. 

Instagram printscreen/rachiddriverchaff
Fotografija sa venčanja Anastasije i Nemanje Gudelja

- Čestitam svom bratu/šefu i njegovoj ženi/mojoj sestri! Presrećan sam što ste vašu iskrenu ljubav podigli na viši nivo - brak! Volite se zauvek i svaki dan - napisao je Rašid uz fotografiju sa novopečenim mladencima.

Inače, manastair u kome su se Anastasija i Gudelj venčali, se nalazi nadomak Beograda,  a prema podacima sa interneta, čuven je po ikoni Bogorodice Rajinovačke, koja pomaže mnogima koji ne mogu da imaju potomstvo. Manastir je poznat i po čudotvornoj vodi koja pomaže pri mnogim oboljenjima, a krasi ga neverovatno lepa priroda.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike