Danijela Vranić snimila pesmu, vraća se uskoro na estradu: Priznala i gde se krila sve ove godine

23.08.2023

10:20

0

Ona je ranije ove godine za 24sedam potvrdila da će opet nastupati

Danijela Vranić snimila pesmu, vraća se uskoro na estradu: Priznala i gde se krila sve ove godine
Danijela Vranić - Copyright ATA Images/G.G.

Danijela Vranić oglasila se u martu ove godine za 24sedam posle veoma duge medijske pauze, najavivši da će se vratiti na muzičku scenu.

Sve vreme spekulisalo se gde živi nekadašnja kraljica splavova koja je imala uspešnu muzičku karijeru dok se nije povukla, a onda je njena koleginica Marina Tadić nedavno izjavila da ima informaciju da je u Valjevu. 

Vranićeva je sada ispričala gde se tačno nalazi i potvrdila ponovo da se vraća na estradu.

- Stan u kojem sam živela pored beogradske Arene prodala sam još pre pet godina. Kupila sam nekretninu u centru grada i tu se sada krijem od medija. Pisalo se da sam se vratila da živim kod roditelja u Valjevo, ali to nije tačno - kaže Vranićeva i dodaje da su joj prve komšije mnoge kolege sa estrade.

24sedam/Katarina Mihajlović/ATAImages/Antonio Ahel
Komšije: Danijela, Đani i Viki

- Srela sam Viki Miljković i fino smo se ispričale. Znam da i Đani ovde ima stan, ali na njega još nisam naletela - kaže ona za Informer, pa dodaje kakve planove ima ubuduće.

- Planiram povratak na estradu, ali nisam ni za kakve pompezne intervjue. Ne prija mi više to. Radim na pesmi, snimila sam je i sada dorađujemo završne detalje. Nisam sigurna kada će izaći, ali biće uskoro. Jelena Trifunović mi je uradila pravi hit, vratiću se u velikom stilu!

Razočarale je kolege

- Prolazila sam kroz pakao, prijatelji su me zaboravili, a kolege su moj odlazak videle kao jedno radno mesto više na splavu. Svi oni koje sam vukla sa sobom po nastupima u različitim zemljama prestali su da se javljaju, kroz glavu su mi prolazile slike svih onih koji su se sa mnom družili iz interesa, svi cehovi koje sam platila, i to me je mnogo promenilo - zaključila je ranije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike