Marina Tadić otkrila gde je nestala Danijela Vranić! Pomenula i njen povratak na scenu: Smatrala me je sestrom

12.08.2023

13:01

0

Ta koleginica joj je najviše pomogla u karijeri

Marina Tadić otkrila gde je nestala Danijela Vranić! Pomenula i njen povratak na scenu: Smatrala me je sestrom
Marina Tadić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Marina Tadić posvetila se privatnom biznisu, koji je gotovo zamenila muzičkom scenom. Za njen početak je najviše bila zaslužna Danijela Vranić, koja se, takođe, povukla sa javne scene, te se Marina prisetila zašto je najviše zahvalna koleginici.

Ona je najpre ogovorila kako je izabrala put pevačice.

ATAImages/ Mateja Stanisavljević
Marina Tadić

- Tu je bilo najviše novca, kada sam kao student htela sam da izađem sa prijateljima i da imam za putovanje i tako dalje. Ja sam prodavala slike, a u Valjevu sam imala dosta prijatelja koji su se bavili muzikom i oni su me ubedili da i ja počnem da pevam. Malo po malo i ja sam ozbiljno počela da se bavim pevanjem. Znanje fakulteta imam i to mi niko ne može oduzeti, a ispostavilo se da mi dobro ide pevanje i da od toga danas živim. Sport je moja prva ljubav ali u pevanju imam slobodu i mogu da se izrazim drugačije - ističe Tadićeva, koja je ranije imala nadimak  „kraljica splavova“.

Nemam fanove

Tako se prisetila i tog perioda.

- Moj nastup se završavao tako što su žene sedele na bini i plakale, one su patile, ja im pevam Cecu, Vesnu Zmijana, "Idi široko ti polje", "Kiša", to su stare pesme, emotivne. Danas ljudi dođu na nastup samo da se slikaju. Ja nemam fanove, ali imam ljude koji vole da dođu na moj nastup i da se vesele - ističe pevačica, te je odgovorila da li joj je u to vreme Vranićeva bila konkurencija.

ATA Images/G.G.
Danijela Vranić

- Ona je dosta pre mene postala poznata i bila kraljica klubova, ona je jedina žena koja je mogla da ima karijeru kao Ceca, imala je i izgled i pevanje, i sve je izgledalo kao da će biti velika zvezda. Ona je sestra moje prijateljice iz Valjeva koja je mene dovela do Jelene Trifunović i onda se desio splet da je Danijela u tom trenutku pevala u "Teatru" i ona je ljudima iz tog kluba rekla da sam ja njena sestra i da ću nju da nasledim i to je tako bilo. Ja se njoj uvek zahvaljujem i jako je volim. Žao mi je što nije nastavila sa muzikom i što nije nastavila da bude broj jedan - zaključuje Marina, te otkrila da li se sada viđaju.

Danijela je u Valjevu

- Nismo bile konkurencija jer smo se gledale kao sestre, ja sam od nje učila. Ona je na bini bila energična i fantastično peva, ja sam nastavila da pevam jer sam više stabilnija, ja kada nešto zacrtam to moram i da ispunim, a ona se povukla i vratila. Nismo se dugo videle, s vremena na vreme se čujemo, imam informacije da je u Valjevu i znam da nije u fazonu da se vrati na estradu - poručila je za Nova.rs ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike