Karleuša papreno platila jedan kostim za album „Omega”: U ovo je sve uložila

21.08.2023

08:30

0

Pevačica nije štedela

Karleuša papreno platila jedan kostim za album „Omega”: U ovo je sve uložila
Jelena Karleuša - Copyright Printscreen YouTube/Jelena Karleuša

Pevačica Jelena Karleuša je pre nekoliko dana objavila 11. studijski album pod nazivom „Alfa”, a potom je obradovala svoje fanove širom sveta još jednim koji nosi naziv „Omega”. Ali to nije sve, u najavi je i treći album.

JK je dobro poznata po tome da mnogo ulaže u svoju karijeru, te tako nimalo nije štedela ni kada su ovi albumi u pitanju. Njeni kostimi su unikatni i svaki od njih papreno košta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JKsLOOKBOOK (@jkslookbook)

 

Na jednoj Instagram stranici se pojavio cenovnik Karleušinog garderobera - tačnije, jednog od kostima koji je pevačica koristila za 12. studijski album, a za koji je izdvojila skoro 2.000 evra. 

Naime, u pitanju su ljubičasti top koji košta neverovatnih 470 evra i helanke u istoj boji, poznatog brenda, čija je cena 550 evra. Ovu odevnu kombinaciju je upotpunila visokim potpeticama za koje je izdvojila 995 evra, što će reći da je Karleuša samo za ovaj stajling izdvojila 2.015 evra, odnosno skoro 240.000 dinara. 

Podsetimo, Karleuša je na novim albumima sarađivala sa Sajsi MC, Mimi Mercedes, Gazda Pajom, Milanom Stankovićem, a sudeći prema komentarima fanova i broju pregleda na Jutjubu - pevačica je uradila dobar posao.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike