Razveo se pevač Miloš Brkić! Posle pet godina braka i dvoje dece stavili tačku

21.08.2023

13:50

0

Spekuliše se da je on našao novu devojku

Razveo se pevač Miloš Brkić! Posle pet godina braka i dvoje dece stavili tačku
Miloš Brkić - Copyright Instagram printscreen/brkicmilos

Pevače „Zvezda Granda” bije maler da se razvode, a sada se tom nizu pridružio i Miloš Brkić. Naime, on je pet godina bio u braku sa koleginicom Jelenom Gajić, a sada su odlučili da stave tačku na svoju ljubav. 

Jelena i Miloš su tokom braka dobili dva sina, o kojima će se zajedno brinuti i nakon razvoda. Prema rečima izvora bliskog paru, njih dvoje su se prijateljski razišli i neće dozvoliti da njihovi naslednici osete taj nedostatak što su im roditelji razvedeni. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milos Brkic (@brkicmilos)

 

- Jelena i Miloš su se prijateljski razišli. Ostali su u dobrim odnosima nakon razvoda. Ne žele da prave dramu oko svog razvoda i zato su tu informaciju podelili samo članovima svojih porodica i najbližim prijateljima - otkriva izvor za Espreso, koji dodaje:

 

- Jelena i Miloš imaju dva sina i zajedno će im biti posvećeni i nakon razvoda. Oni ne žele da dozvole da njihova deca osete manjak pažnje i ljubavi roditelja zbog toga što su se njih dvoje razveli.

Inače, sa društvene mreže Instagram, bivši supružni su obrisali sve zajedničke fotografije, a sada Brkić je objavio veoma prisnu fotku sa zagonetnom crnkom. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike