Zvezda „Granda” godinu dana posle razvoda ponovo izgovorila sudbonosno „da”: Promenila i prezime

24.07.2023

17:19

0

Slađa je uplovila u bračne vode sa harmonikašem Vlatkom

Zvezda „Granda” godinu dana posle razvoda ponovo izgovorila sudbonosno „da”: Promenila i prezime
Slađana Zubčević Printscreen ,,Zvezde Granda" - Copyright Printscreen ,,Zvezde Granda"

Bivša učesnica „Zvezda Granda”, Slađa Zubčević, razvela se početkom prošle godine, a vest o krahu svog braka podelila je sa pratiocima na Instagramu. Godinu dana kasnije je uspela da pronađe novu ljubav i ponovo uplovi u bračne vode. 

Naime, Slađa je izgovorila sudbonosno „da” novom izabraniku, harmonikašu Vlatku Parizoskom, pred Bogom i prijateljima.

Pevačica je promenila i svoje prezime, kako u dokumentima, a tako i na drušvenim mrežama, te se sada na Instagramu vodi kao Slađa Parizoska. 

Podsetimo, vest o razvodu je najpre podelio njen bivši suprug Aleksandro, a potom ona isto potvrdila, ističući da svaka priča ima dve strane.

Printscreen YouTube/Zvezde Granda
Slađa Zubčević

- Kao što moj uži krug prijatelja već zna, Slađa i ja više nismo zajedno. Napustila je Sarajevo, otišla za nekom novom srećom. Žao mi je što joj nisam pružio očekivano, ali kao i sam život, sve ima svoj početak i svoj kraj. Želim joj svu sreću sveta jer je dobar čovek i drug. Molim sve prijatelje, kolege i drugove da me ne pitaju više za nju. Hvala -  istakao je tada Aleksandro, na šta je Slađa putem Instagrama odgovorila: 

- Ostaću dosledna sebi. Obećala sam da neću javno pisati o svom privatnom životu i neka tako i ostane. Mogu samo da potvrdim informaciju da je tačna i dodam da svaka priča ima dve strane, tako i ova, i to je to od mene - napisala je tada Slađa. 

Bonus video:  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike