Ovako izgleda bivša supruga Baneta Mojićevića: Nikada se nije pojavljivala u javnosti

27.07.2023

11:00

0

Milica je oduvek vodila miran i povučen život

Ovako izgleda bivša supruga Baneta Mojićevića: Nikada se nije pojavljivala u javnosti
Branislav Bane Mojićević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Mnoge učesnike „Zvezda Granda” bije maler, da im brakovi ne uspevaju, tako se i Bane Mojićević našao na tom spisku kada se razveo se od supruge Milice. Iako je posle nje uspeo ponovo da se zaljubi, ta ljubav nije potrajala, a nedavno je obelodanio i da je usledio raskid

Naime, njih dvoje su bili u braku sedam godina, a razišli su se pre nekoliko godina, ističući da je svako od njih krenuo svojim putem. Iako razvod smatra porazom, pevač je svojevremeno istakao dao je to najbolja opcija. 

Njegovu bivšu surugu skoro nikada nismo imali priliku da viđamo u javnosti, osim na društvenim mrežama dok je Bane objavljivao zajedničke fotografije. Milica je vodila miran život, a o razvodu se nikad nije oglašavala. 

Instagram printscreen/mojicevic.bane
Bane Mojićević i bivša supruga Milica

Pevač je nakon razvoda priznao da je glavni razlog kraha njihove ljubavi bilo to što je u jednom momentu svako počeo da živi svoj život.

- Jednostavno smo se udaljili. Svako je živeo za sebe… Pre godinu i po dana smo se razdvojili i živeli odvojeno, a nedavno smo i taj papir potpisali i zvanično se razveli. Već dugo nismo par. Dao sam i sebi i njoj vremena da prebolimo, da odbolujemo to što nismo uspeli, a u isto vreme i šansu da se nešto promeni. Međutim, za to vreme smo još više shvatili da nam je oboma tako bolje i definitivno se dogovorili da se i papirološki raziđemo - ispričao je Bane svojevremeno.

ATAImages/ Antonio Ahel
Bane Mojićević

 

Nekoliko meseci nakon razvoda Bane je priznao da mu prija ponovni momački život.

- Da sam znao da će mi biti ovako, ranije bih se razveo. Bukvalno sam procvetao. I ne samo ja, rekao bih i da je Milici svanulo. Oboje smo sada srećniji i zadovoljniji, a naš odnos je iskreniji i zdraviji - kazao je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike