Potresne fotografije Britni Spirs: Prvo pojavljivanje pevačice u javnosti nakon vesti o razvodu (FOTO)

21.08.2023

10:48

0

Ona je delovala odsutno i sumorno

Potresne fotografije Britni Spirs: Prvo pojavljivanje pevačice u javnosti nakon vesti o razvodu (FOTO)
Britni Spirs - Copyright Profimedia

Pop zvezda Britni Spirs uslikana je prvi put u javnosti nakon vesti o razvodu od Sema Asgarija, a ono što je upečatljivo jeste kako je izgledala pri susretu sa paparacima.

Ona je fotografisana u ponoćnoj kupovini u Kaliforniji. Prilikom izlaska sa obezbeđenjem iz restorana brze hrane, delovala je sumorno i odsutno, prenose strani mediji, a ispod džempera nije imala ni grudnjak.

Profimedia
Britni Spirs

Ona se oglasila posle Sema o razvodu koji je usledio samo 14 meseci nakon glamuroznog venčanja i šest godine veze. Međutim, Asgari je naveo da su razlog rastanka nepomiriljive razlike između njega i Britni Spirs, što piše i u dokumentima podnetim sudu u Los Anđelesu - ti papiri su otkrili da se par razišao pre tri nedelje. Asgari će od pevačice tražiti finanijsku podršku i nadokandu za pravne troškove.

- Kao što svi znaju, Sem i ja više nismo zajedno… šest godina je dugo vremena biti sa nekim tako da sam malo šokirana, ali… Nisam ovde da objašnjavam zašto jer to se iskreno nikoga ne tiče. Ali, nisam više mogla da podnesem bol, iskreno. Na neki telepatski način od prijatelja primam toliko poruka koje su me ganule i zahvaljujem vam - poručila je Britni i dodala:

Profimedia
Britni Spirs

- Dosta dugo sam bila jaka i na Instagramu se možda sve čini savršenim, ali daleko je to od stvarnosti i mislim da to svi znamo. Volela bih da pokažem svoje emocije i suze, kako se stvarno osećam, ali sam iz nekog razloga uvek skrivala svoje slabosti - poručila je Spirsova.

Profimedia
Sem Asgari

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike