Prvo oglašavanje Britni Spirs u jeku drame oko razvoda: U šoku sam (VIDEO)

19.08.2023

11:25

0

Pevačica priča „kako ljudi valjda treba da vas vole bezuslovno, a ne iz određenih razloga"

Prvo oglašavanje Britni Spirs u jeku drame oko razvoda: U šoku sam (VIDEO)
Sem Asgari podneo zahtev za razvod braka od Britni Spirs - Copyright Profimedia

Pevačica Britni Spirs oglasila se akonto svog razvoda od Sema Asgarija - u poznatom stilu. Igrala je i osmehivala se gledajući pravo u kameru, u crnoj kropovanoj majici, dubokim čizmama i neon zelenom donjem vešu. 

U opširnoj poruci, međutim, zahvalila se najbliima na podršci „koju je osetila telepatski", pa naglasila da je prilično šokirana što je njenoj dugogodišnjoj ljubavi došao kraj. Navoda da je napala supruga nije se doticala, ali je obećala da će „nastaviti da da bude jaka", što je do sada malo i glumila. 

- Kao što svi znate, Hesam i ja više nismo zajedno. Biti a nekim šest godina, koliko je to, malo sam šokirana, ali... Nisam ovde da se objašnjavam, iskreno, nikoga se ovo ne tiče - počela j Britni na svom Instagramu, pa dodala:

- Više stvarno nisam mogla da izdržim bol. Telepatski, nekako, stižu do mene poruke prijatelja, podrška koja topi moje srce i zahvalna sam vam na tome. Dugo sam bila jaka ovde, sve se činilo savršeno, ali daleko je to od istine. Mislim da svi to znamo. Volela bih da pokažem svoje emocije, suze, to kako se zaista osećam, ali iz nekog razloga, uvek sam skrivala to. 

Ni tu se, takođe, nije zaustavljala. 

Britni Spirs, Profimedia
 

- Ako nisam bila „tatina ratnica", slali bi me na razna mesta, da me doktori „popravljaju"! A tada vam je porodica najpotrebnija. Treba valjda da vas vole bezuslovno, a ne iz određenih razloga. Tako da, biću jaka, koliko mogu. U stvari, dobro sam. U svakom slučaju, sve najbolje i ne zaboravite da se smejete - zaključila je onda Spirsova. 

Ovime je privukla ogromnu pažnju javnosti, iako je ostala prilično misteriozna po pitanju toga šta je nju i Sema rastavilo. 

Podsetimo, strani mediji već danima bruje o tome kako su se njih dvoje ozbiljno posvađali početkom ovog meseca jer je „Britni bila neverna". Otud, navodno, razvod posle nešto više od godinu dana braka. 

Asgari se, prema daljim napisima, već iselio iz pevačicine vile, a pitanje je i da li će išta od nje dobiti, jer je prema predbračnom ugovoru „sve što je pre ovog braka napravila, njeno". Ogromna drama nastala je, međutim, pošto se pročulo kako je model navodno tražio od pevačice da izmeni ta pravila, preteći da će odati izvesne informacije o njoj

Spirsova u svojoj objavi ništa od toga nije ni na koji način spomenula. Igrala je uz „If" od Dženet Džekson, pa i slala poljupce fanovima. 

 

 

Bonus video:  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike