Britni i Sem ulaze u bitku za starateljstvo? Pevačica u strahu: Problemima se ne vidi kraj!

20.08.2023

00:10

0

Ovo bi joj, kažu, mnogo teško palo

Britni i Sem ulaze u bitku za starateljstvo? Pevačica u strahu: Problemima se ne vidi kraj!
Britni Spirs - Copyright Profimedia

Britni Spirs i Sem Asgari rešili su da se rastanu posle oko šest godina ljubavi, od kojih su nešto više od jedne proveli u braku. Po pitanju podele imovine „sve je prilično na pevačicinoj strani", kažu i izvori, koji zatim tvrde da će im kao paru uopšte najteže pasti - pitanje starateljstva nad ljubimcima koje dele. 

Doberman Porša bio je poklon od Sema, a Spirsova je bila ta koja je silno želela da udomi australijskog ovčara Sojera dok su još boravili u Mauiju. Iz tog razloga, ona je pod ogromnim stresom i ne da starateljstvo, navodi „Page six" i spremna je da se za isto bori ukoliko Asgari to bude poželeo. Fanovi veruju da neće baš doći do bitke, uzimajući u obzir da su društvene mreže iznova pune dokaza koji idu u prilog pop princezi.

Na primer, kada se Porša „pridružila porodici", Sem je sam poručio:

- Iznenadio sam verenicu. 

To, dalje, znači da je Porša njena i da neće ni morati „mnogo oko toga da bije glavu". Ipak, niko ne zna na šta je Asgari sada sve spreman, kada je velika verovatnoća da će „iz braka izaći skoro bez ičega". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

 

Kada je postala opčinjena Sojerom, podsetimo, Britni je onlajn poručila:

- Našla sam ga u Mauiju i odmah ga ponela sa sobom kući. Mislim da me savršeno razume, posebno zbog ovog pogleda... Topim se! Potrebna sam mu i sviđa mi se to. 

Ima i šta može

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

 

Dok pse ne da ni po koju cenu, Spirsova će navodno da vrati svom i dalje zakonitom suprugu verenički prsten koji je dobila u septembru 2021. godine (a koji je on, prema ondašnjim napisima, dobio za džabe od Romana Malajeva iz „Forever Diamonds NY"). To će možda biti i jedina dragocenost koju će da „izvuče" iz ove zajednice. 

- Njoj više i ne treba, ima dosta drugih dijamanata - istakao je insajder za pomenute medije.

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike