Britni Spirs tukla muža, po kući držala noževe, po ceo dan bili zatvoreni u kući... On se sad oglasio o razvodu

18.08.2023

10:48

0

Detalji raskola veze isplivali u javnost

Britni Spirs tukla muža, po kući držala noževe, po ceo dan bili zatvoreni u kući... On se sad oglasio o razvodu
Britni Spirs i Sem Asgari - Copyright Profimedia

Sem Asgari potvrdio je da se razvodi od Britni Spirs posle 14 meseci braka, a detalji raskola veze dobili su veće razmere.

Upravo on je podneo papire za razvod, a razlozi su brojni. Iako su strani mediji najpre pisali da je reč o preljubi pevačice, sada su isplivali ozbiljniji, a reč o nasilju koje je Asgari trpeo.

Izvori Dejli Mejla naveli su prethodno da je Sem uvek želeo samo najbolje za nju i njenu budućnost, ali da pevačici jednostavno nije bilo pomoći, te ispričao šokantne detalje.

Imala nervne napade

- Po ceo dan su bili zatvoreni u kući, kao u zlatnom kavezu, gde je vreme provodila snimajući se za društvene mreže. Jedino to je htela da radi. Sem je na sve načine pokušavao da joj pomogne, ali ona mentalno jednosavno nije dobro - dodao je izvor, pa izvor pa dalje naveo da je sve  kulminiralo kada je u momentima nervnog rastrojstva nekoliko puta i fizički nasrnula na svog muža. U jednom trenutku čak je i obezbeđenje moralo da reaguje.

Profimedia
Sem Asgari

- Nedavno je Britni iz čista mira počela da ga udara dok je Sem spavao u njihovom krevetu. Tom prilikom zadobio je modricu na oku i imao je nekoliko ogreborina po licu, ali nije hteo da je prijavi.

Takođe, naveo je da je Britni često imala šizofrene napade i da je stalno bila u strahu da neko hoće da je napadne. Iz paranoje je, kaže, po celoj kući držala noževe i pretila posluzi i ljudima iz obezbeđenja.

Sada se posle svega oglasio i Asgari, dok pevačica o razvodu kao da ne razmišlja, jer želi da kupi konja.

Sem zamolio za ljubaznost

- Nakon šest godina ljubavi i predanosti jedno drugome, moja supruga i ja smo odlučili da završimo naše zajedničko putovanje. Držaćemo se ljubavi i poštovanja koje imamo jedno prema drugom i želim joj sve najbolje. S*anja se događaju - poručio je Sem i dodao:

- Zvuči suludo da tražim za privatnost, tako da ću samo sve zamoliti, uključujući i medije, da budu ljubazni i pažljivi - dodao je na kraju.

Instagram printscreen
 

Strani mediji pišu da je Sem ove nedelje podneo zahtev za razvod braka na Vrhovnom sudu u Los Anđelesu, a kao razlog njihovog prekida naveo je "nepomirljive razlike". Razišli su se 28. jula, piše u zahtevu.

Podsetimo, TMZ je nedavno objavio da se Sem suočio s Britni zbog glasina o njenoj neveri. Nije poznato jesu li glasine tačne, ali je Sem u njih poverovao i jako su se posvađali, nakon čega se on iselio iz njihove kuće.

Tražio odštetu

Zatim su mediji saznali kako Sem traži da mu Britni isplati više nego što nalaže njihov predbračni ugovor, a ako ona to ne učini, preti da će svima otkriti njene tajne.

Profimedia
Britni Spirs i Sem Asgari

- Pokušava da pregovara o ustupcima izvan predbračnog ugovora i preti da će izaći u javnost s izuzetno neprijatnim informacijama o Britni ako mu se ne plati - kaže izvor.

Podsetimo, Britni Spirs i Sem Asgari u vezi su još od 2016., kad je on učestvovao u snimanju njenog spota. Par se venčao 9. juna prošle godine u Los Anđelesu, nakon što su objavili veridbu u septembru 2021.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike