Katarina Živković ima novog dečka? Komšije je viđaju sa kršnim momkom, u poslednjih pola godine ih često sreću

20.05.2023

19:29

1

Komšiluk pevačice je otkrio i kako se ona ponaša u javnosti

Katarina Živković ima novog dečka? Komšije je viđaju sa kršnim momkom, u poslednjih pola godine ih često sreću
Katarina Živković - Copyright ATA Images

Katarina Živković je neko ko o svom privatnom životu retko govori, o ljubavnom skoro da uopšte ne priča, pa nije ni čudno što su mnogi zainteresovani šta se to dešava kada je kamere ne snimaju.

Pevačica je u poslednje vreme i manje prisutna u medijima, što joj očigledno prija, a posla joj ne manjka. Tako barem tvrde njene komšije.

Amir Hamzagic/ATAImages
Katarina Živković

- Radi ona, ima nastupe. Često je vidimo da odlazi uveče ali se verovatno povukla iz javnosti i medija. Rano je ušla u svet šoubiznisa i verujem da joj je dosadilo. Znam da je bila razočarana u to kako funkcioniše šoubiznis, da produkcijske kuće i menadžeri uzimaju više novca nego sami pevači. Ja sam je slušao sa društvom na splavovima u Beogradu, i meni ona pravi top atmosferu - kaže Nikola, koji živi u blizini Kaćine zgrade.

Kako otkriva njena komšinica, Katarina Živković navodno ima dečka.

- Ona verovatno noću radi, pa danju spava i zbog toga spusti roletne da je ne budi svetlost. Težak je to posao kada ti se poremeti bioritam jer ne vidiš “belog dana”. Nedavno sam je videla, mnogo je mršava. Lepo izgleda ali je nekako mnogo kilograma izgubila. Kažu da ima dečka i da dolaze kod nje uglavnom uveče. To su mi rekle ćerke, ali ja nisam videla - kaže Kaćina komšinica Dana, a još nekoliko komšija je potvrdilo njenu priču:

ATA Images
Katarina Živković

- Ranije smo ga retko viđali, ali poslednjih pola godine možda sve češće. Uglavnom dođe uveče, parkira se u blizini pa ostane često do jutra. Preko dana ni nju ne viđamo, tako da ni on ne dolazi. Deluje da je malo stariji od nje, krupan je i dobro građen. Kada prođe ulicom iza njega ostane oblak parfema - kaže mladić koji radi u obližnoj pekari.

- Pratila sam je još dok je bila u “Zvezdama Granda”, ona ima glas za milion dolara ali i stas. Videla sam je jednom sa dečkom, lep mladić ali kažu da ga krije kao zmije noge. Krupan je, rekla bih da je moj Hercegovac - nadovezala se još jedna komšinica.

Instagram printscreen/katarina_zivkovic_official
Katarina Živković

Kako su otkrili u obližnjoj prodavnici, Kaća u poslednje vreme navodno dolazi često i bez šminke, pa im deluje i lepše i uvek sve sama nosi. 

Od prijatelja sa estrade jedino viđaju Kiju Kockar, a naveli su i da su ranije dolazile neke druge pevačice, ali da to više nije slučaj.

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike