Čola iz vremena kad je dizao tegove! Pevačeva stara fotografija ostavila sve u čudu

20.08.2023

08:45

1

Pevač se uvek trudio da bude u kondiciji

Čola iz vremena kad je dizao tegove! Pevačeva stara fotografija ostavila sve u čudu
Zdravko Čolić Čola - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Zdravko Čolić nosi titulu najveće zvezde Juge, a osim dobrog glasa, Čola je bio u dobroj kondiciji, koju se trudi da održi i danas. Na jednoj Instagram stranici koja neguje uspomene poznatih, pojavila se Čolićeva fotografija iz mladosti na kojoj se vidi kako pevač vežba.

Naime, na pomenutoj fotografiji koja je nastala pre više od dve decenije, Čola je pozirao u sportskom izdanju - crvenom duksu i trenerci dok je držao tegove u rukama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Ispod fotografije su se nizali raznorazni komentari. Bilo je onih, iznenađenih pevačevim izgledom, a drugi su ga uporedili sa američkim glumcem Čarlijem Šinom.

- „Čola legenda”, „Čarli Šin propo” - glasili su neki od komentara. 

Podsetimo, Čola u braku sa suprugom Aleksandrom dobio dve ćerke, koje su i te kako popularne na društvenim mrežama, a pevač je svojevremeno govorio o svojim metodama vaspitavanja naslednica

- Ona samo nešto slika. Ja je kaznim, ne volim to, ali ne mogu joj zabraniti. Ona je takva... Jednostavno, komunicira s ljudima, voli da se slika. Sa mnom se slikaju. Ja nisam nikad takav bio, što manje, to bolje. Samo kad moram, zbog posla. A ona samo telefon. Ja ne mogu da joj zabranim, šta da joj radim. To je drugačije potpuno nego što je nekad bilo. Pre si morao fotografa da unajmiš da te slika ili si morao imati dobar fotoaparat kući, pa onda čekaš da izradiš slike - ispričao je ranije Čola.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike