„Lep je to događaj!" Zdravko Čolić i o brusthalterima koje mu bacaju na scenu dok nastupa: Bože sačuvaj da sam prekinuo koncert zbog toga!

31.07.2023

17:30

0

Još uvek nosi „titulu" miljenika nežnijeg pola

„Lep je to događaj!" Zdravko Čolić i o brusthalterima koje mu bacaju na scenu dok nastupa: Bože sačuvaj da sam prekinuo koncert zbog toga!
Zdravko Čolić Čola - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Zdravko Čolić Čola prethodne noći održao je nastup u jednom poznatom klubu na crnogorskom primorju. Sve vreme, naravno, držao je punu pažnju svojih fanova, posebno žena, čiji je miljenik i dan-danas, bez obzira na to što je već dugo u srećnom braku.

One mu dok nastupa često (do)bace i pokoji brusthalter, a upitan na tu temu, pevač je objasnio kako je to lep događaj, zbog kog nije prekidao svoj posao.

„To se dešava često!"

Zdravko Čolić, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Obično taj brusthalter dam svom bubnjaru, to se dešava često. Lep je to događaj. To je nečija emocija i to je lepo kad, eto, tako dobijete to usred nastupa. Bože sačuvaj da sam prekinuo koncert zbog toga - izjavio je za „Telegraf" Čola, pa onda nastavio o novim žanrovima, drugačijim od onog u kom je on stekao slavu, a koji su sada i te kako aktuelni.

Po njegovom mišljenju, „treba imati i jedno i drugo".

- Sve najbolje mislim, naravno, ali pitanje je koliko ima muzike u nečemu što se zove neki hit i koliko je to zapravo prolazna pesma. Treba imati i jedno i drugo. Uvek kad čovek pravi pesme, mora da ima dve-tri koje nisu hitovi, koji će ostati sadržajni. U principu je to bitno - smatra Zdravko.

Inače, Čolić je u Oslu 6. maja održao svoj dugo najavljivani nastup, pa naišao na brojne osude javnosti jer ga nije otkazao, poput drugih kolega, zbog dana žalosti. Na tu temu, za okpljene medije je ovom prilikom istakao:

- To je zaista bilo nemoguće otkazati. Jako mi je žao zbog toga, ali je to došlo kao naknadna informacija, u pet do dvanaest, bukvalno je bilo nemoguće otkazati. Jako mi je žao zbog toga.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike