Aleksandra Prijović zakazala treći koncert u Areni: Vidimo se! (VIDEO)

17.08.2023

17:55

0

Pevačica je ovime pokrenula pravu lavinu komentara na društvenim mrežama

Aleksandra Prijović zakazala treći koncert u Areni: Vidimo se! (VIDEO)
Aleksandra Prijović - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Aleksandra Prijović obradovala je brojnu publiku poručivši onlajn da je zakazala i treću Arenu. U kratkom snimku, najpre se svima zahvalila na svemu lepom što joj se ove godine dešava na poslovnom planu.

Zatim, istakla je kako i svi oni koji nisu uspeli da kupe željene karte za prvu i drugu Arenu, to mogu učiniti - za treću i to već od danas.

- ...Hvala vam što volite i slušate moj novi album i što dolazite na moje nastupe širom regiona - poreča je Aleksandra na Instagramu, pa s velikim zadovoljstvom dodala:

„To je bio jedini način!"

- Posebno hvala za skoro dve rasprodate Beogradske arene, dve Zagrebačke i sarajevsku „Zetru". Sa velikim zadovoljstvom, ponosom i zahvaljujući vama, najavljujem moj treći koncert u Beogradskoj areni koji će se održati 28. septembra. Zbog prebukiranosti termina u Beogradskoj areni ovo je bio jedini način da se družimo tri dana - objasnila je Prijovićeva.

Tu se, međutim, nije i zaustavljala.

- Karte su od danas u prodaji, a mi se vidimo 28, 29. i 30. septembra - rekla je onda, pa pokrenula pravu lavinu komentara fanova kojima je za kraj obraćanja poslala poljubac.

 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike