Aleksandra Prijović kupuje u kineskim buticima i ne stidi se toga: Bolje mi je kod njih nego u Dioru, mogu satima da budem tamo!

07.08.2023

22:45

2

Otkrila je i šta je poslednje kupila kada je bila u jednoj radnji

Aleksandra Prijović kupuje u kineskim buticima i ne stidi se toga: Bolje mi je kod njih nego u Dioru, mogu satima da budem tamo!
Aleksandra Prijović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Aleksandra Prijović je danas možda najtraženija pevačica na estradi, gde ona peva, sve je puno, a sada se priprema za čak dve "Arene".

Gde se mnogo radi, dobro se i zaradi, ali pevačica je sada priznala da ne robuje tome da mora da kupuje samo brendirane stvari, te da više voli da ode u kineske radnje.

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksandra Prijović

- Kada sam bila dete, uvek sam kupovala ono što sam u tom trenutku sebi mogla da priuštim. Volim što danas mogu sve sama sebi da kupim i da sebi priuštim i neke stvari koje su možda i skuplje. I to niko ne može da mi prebaci. Imam stvari i od 100 dinara. Evo, priznaću sad nešto, ali najiskrenije. To znaju moji prijatelji: moje omiljene radnje su kineske. To moram da kažem - rekla je pevačica, pa dodala:

- Pored svega što kupim i skuplje i jeftinije od stvari, ostala mi je posebna emocija kada su Kinezi u pitanju (smeh).

24sedam/Katarina Mihajlović
Aleksandra Prijović

Ona je objasnila i zašto toliko voli da kupuje u tim radnjama.

- Kada sam bila mala i pošto su mi roditelji bili razvedeni, uvek sam išla kod bake i deke, ali i kod tate, i uvek smo se nalazili na granici. I kada su deka i baka dolazili po mene, uvek smo u "jugu" pričali šta ćemo da kupimo kod Kineza. Meni je to nekako ostalo od detinjstva i sad kad uđem u kinesku radnju, ne znam gde pre da gledam - kaže ona i dodaje:

- Odem i tri sata ne mogu da izađem iz radnje. To je neki osećaj... Bolje mi je kod Kineza nego u "Dioru"! Brže izađem. Poslednje što sam kupila je neki kostim za Akija, koji sam znala da ću tamo da nađem. Tamo sve ima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike