Aleksandra Prijović otkrila ko će joj se pridružiti na sceni u Areni: Pitala sam ga i pristao je!

11.08.2023

10:05

0

Izgleda da se on više raduje nego sama pevačica

Aleksandra Prijović otkrila ko će joj se pridružiti na sceni u Areni: Pitala sam ga i pristao je!
Aleksandra Prijović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Aleksandra Prijović će u septembru održati dva koncerta u beogradskoj "Areni", čemu se izuzetno raduje. Međutim, čini se da se tome mnogo više raduje njen sin Aleksandar.

Naime, kako je otkrila, mali Aleksandar stalno priča mami kako će ona "pevati u Areni", te da želi da izađe sa njom na scenu.

24sedam/Katarina Mihajlović
Aleksandra Prijović

- On je mali, za njega nisu još nastupi. Sinu sam obećala da ću ga voditi na koncert u Arenu. Kad god prođemo pored Arene, on kaže: 'Mama, ti ovde pevaš uskoro, i biće puno ljudi'. Pita me da li se stidim da izađem pred toliko ljudi, a ja mu kažem da se ne stidim i pitala sam ga da li hoće i on da izađe sa mnom, a on je rekao da hoće. Svako veče kaže meni i Filipu da nas voli - otkrila je Aleksandra.

Pevačica je priznala i da je ranije imala problem da uskladi sve obaveze, ali da sada uspešno postiže da provodi što više vremena sa sinom.

24sedam/Katarina Mihajlović
Aleksandra Prijović

- Inače nisam baš za organizaciju, prethodnih godina nisam baš umela da uskladim posao i privatno. Mnogo sam radila, mnogo sam bila odsutna od kuće i to mi je teško padalo, ali evo sada sam uspela i da odem na more, da sin bude sa mnom 20 dana. Sada je sve kako treba - ispričala je pevačica u Guči.

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike