Medijski rat Fute i Lukasa! Kompozitor se sada ovako pravda: Ispada da uterujemo dugove, zovite advokate

16.08.2023

15:19

0

Radulović ističe da mu je namera da se zaštite autorska prava

Medijski rat Fute i Lukasa! Kompozitor se sada ovako pravda: Ispada da uterujemo dugove, zovite advokate
Aleksandar Futa Radulović - Copyright ATAImages/M.M.

Aleksandar Radulović Futa je posle smrti supruge Marine Tucaković i sina Milana Radulovića Laće, rešio da se obračuna sa svojim saradnicima i naplati im sva dugovanja, a nekima i ugasi Jutjub nalog, pozivajući se na autorska prava, kao što je to slučaj sa pevačicom Jelenom Karleušom

Posle izjave Ace Lukasa koji je govorio o rupama u radu poznatog kompozitora, ističući kako su on i njegova pokojna supruga takoreći opelješili pevače za pesme koje su im prodali, oglasio se i Futa koji je izneo svoju stranu priče. 

Printscreen YouTube/Ami G Show
Aca Lukas

- Ne znam šta Aca Lukas sada priča, nisam pratio, ali ako su izvršitelji uključeni u priču, kako kaže, onda mora da postoji razlog za to. Ja sam angažovao ljude koji se bave tim stvarima. Ne znam samo kakve veze imamo Marina i ja sa Sašom Popovićem i u kakve nas to priče uvlači. Znam da postoje neke stvari koje pevači treba da vrate, a tiču se duga na konto duga. Mi smo davali šakom i kapom, maltene damo pesmu, pa će da plate kad plate, nije bilo važno. Sad ispada da mi uterujemo neke dugove, a ja samo hoću da se zna čija su i za šta autorska prava - rekao je Futa, pozivajući se na advokate: 

ATAImages/M.M.
Aleksandar Radulović Futa

- Pozovite advokate ako vas zanima i oni će sve da vam objasne. Na kraju će ispasti da Marina i ja dugujemo ljudima silne pare, a zapravo je obrnuto. Svakog dana me ljudi zovu da pričam na tu temu, a sve sam već rekao - kazao je Radulović za Republiku. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike