„Idem i u policiju s novim informacijama!" Sestra nestale Marijane sumnja na zeta: Evo što misli da treba da je na listi osumnjičenih!

14.08.2023

16:05

0

Posebno ju je zabolelo što je on, navodno, tri dana po njenom nestanku počeo da koristi aplikaciju za upoznavanje

„Idem i u policiju s novim informacijama!" Sestra nestale Marijane sumnja na zeta: Evo što misli da treba da je na listi osumnjičenih!
Maja Kovačević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sestra nestale Marijane svojevremeno Čvrljak i iz „Velikog brata", Maja Kovačević, od objave da veruje da je Seifertova u stvari ubijena, ne prestaje da dobija preteće poruke. Nihova porodična situacija već izvesno vreme, inače, potresa čitav region, a Maja je sada u okviru „lajva" na Instagramu otkrila i nove informacije do kojih je došla, pa dodatno sve šokiračla, prenose mediji.

Zbog istih, takođe, planira da se obrati i nadležnima jer zbog čitave zbrke oko sestrinog nestanka sada sumnja i na zeta, Karla i pita se - zašto i on nije na listi osumnjičenih.

„Spremna sam na sve!"

- Imam nove informacije. Nadam se da ću biti lepo saslušana u policiji, našla sam odličnog advokata, verujte mi daću do zadnjeg evra da saznam istinu. Spremna sam na sve, mnogo me ljudi upozorava da može meni nešto da se dogodi, ali ako se desi bilo šta onda vam je sve jasno. Imam moćnike koji žele da mi pomognu, nadam se da će se ljudima podići svest oko svega toga. Ne verujem da je više na Sijemenu, mnogo je prošlo vremena. Mogu da se sklone i nameste patike, jakna, ali ne i ljudske kosti. Jedna je dovoljna da se sve sazna, mislim da je sve ovo bila zabluda za nas. Ako budem išla da je tražim, molim sve ljude da pomognu meni i mojoj porodici da je nađemo... - pričala je Maja na društvenim mrežama, prenose mediji, ali se nije tu i zaustavljala.

Marijana Seifert, Printscreen YouTube/Veliki brat
 

- Nisu ovo sve informacije koje znam i koje imam, ali polako. Prvo idem u policiju da kažem sve što imam. Videćemo da li ću doći do snimaka, a ako dođem, želim sve da pregledam bez ikakvog prekidanja. Želim kompletan snimak cele večeri - naglasila je ona.

Zatim, objasnila je zašto sumnja na zeta

- Ne želim da budem bahata i bezobrazna, ali da li je normalno da neko ko menja tri puta iskaz ne bude jedan od osumnjičenih? Ne znam da li je u meni problem... Još jedna stvar koju sam saznala, gospodin Karlo, njen suprug, tri dana nakon zvaničnog saopštenja da je Marijana nestala, otvorio je Tinder i tražio devojke na njemu. Takođe, imao je dadilju koja je čuvala decu, kasnije se hvalila kako nas sve zna, a to nije istina. Ona se hvalila i da je on nju muvao, odvratno... - prokomentarisala je onda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike