"Dobijala je pretnje, bila je prestrašena": Sestra Marijane Seifert tvrdi da je ona ubijena, a ovako je pričala njihova majka o svemu

10.08.2023

11:45

0

Godinu i po dana prošlo je od njenog nestanka

"Dobijala je pretnje, bila je prestrašena": Sestra Marijane Seifert tvrdi da je ona ubijena, a ovako je pričala njihova majka o svemu
Marijana Seifert - Copyright Printscreen/Youtube/VELIKI BRAT

Maja Kovačević, sestra Marijane Seifert, pobednice "Velikog brata" koja je nestala prošle godine, otkrila je u javnosti da je njena sestra ubijena. 

Njena porodica je, od dana kada je nestala, pokušavala na sve načine da sazna šta se sa njom desilo, ali bezuspešno. Marijanin otac se, nažalost, razboleo i brzo preminuo, a da nije saznao da li mu je ćerka živa. 

Youtube screenshot ,,Veliki brat", Ana Bee
Marijana Seifert

O svemu što se desilo, Marijanina majka je pričala nedavno.

- Previše je tuge u meni, očaja i razočaranja. Bol je svakim danom sve veća, u početku nisam bila ni svesna što se dogodilo, mislila sam da je reč o nekoj šali - ispričala je u aprilu za Slobodnu Dalmaciju Gordana Kovačević i dodala:

- Bila je vesela i puna života. Apsolutno ništa nije ukazivalo na to da bi se nešto loše moglo dogoditi. Na dan nestanka trebala je otići kod prijateljice da joj pomogne u kafiću. Imala je određenih nesuglasica u braku, ali rekla nam je kako se ne želi ne želi da se razvede i da će sve da učini da sačuva brak. Krenula je i na duhovnu obnovu.

Printscreen YouTube/Veliki brat
Marijana Seifert

- Nemam osnovanih sumnji i nikoga ne okrivljujem, već samo želim da se sazna istina. Meni je najmanje verovatna mogućnost da je moja ćerka sebi nešto uradila. Volela je život i naprosto znam da sebi ne bi nešto napravila. Verujem da je moja Marijana još živa! Taj me osećaj prati sve vreme od njenog nestanka - dodala je.

- Nažalost, mislim da policija nije pristupila tom slučaju kako je trebalo i ovim putem ponovo apelujem da počnu iznova sve istraživati. U ovih godinu dana poslala sam im nekoliko dopisa postavljajući brojna pitanja koja me muče. Iznela sam im sve svoje sumnje. Pokazala sam i poruke koje sam dobila od Marijane, slala ih je još i sestri i jednoj prijateljici, u kojima prestrašeno piše o pretnjama koje je dobijala od bliske osobe - kazala je nesrećna majka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike